Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Partnerships

Nederveen is door de jaren heen verschillende partnerships aangegaan en is hier erg trots op! Nederveens diensten worden versterkt door de verschillende samenwerkingen met diverse partners. Als dé opleider voor logistiek Nederland geloven wij dat we samen met onze partners dichterbij het realiseren van onze missie komen "het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk".

Dé opleider voor logistiek Nederland

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
51 jaar
Ervaring
9.2Kiyoh
Klanttevredenheid
Onze Partners

De Nierstichting

De Nierstichting zet zich landelijk in voor mensen met een nierziekte. Meer dan 1,7 miljoen mensen in Nederland hebben een chronische nierziekte en de Nierstichting wil dit graag aan het licht brengen. In het teken van het 50 jarig bestaan van Nederveen werken we samen met de Nierstichting door deel te nemen aan verschillende sportactiviteiten om zo geld op te halen voor het goede doel!

De Nierstichting ->

DAF Vrachtwagens / Driver Training

Nederveen is trotse partner van DAF vrachtwagens. Nederveen rijdt exclusief met DAF vrachtwagens voor alle opleidingen. Ook is Nederveen gecertificeerd DAF Training opleider wat betekent dat er gespecialiseerde DAF trainingen gegeven mogen worden door onze instructeurs.

<- DAF

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Benieuwd wat Nederveen voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur