Dé opleider voor logistiek Nederland
  • Beheersing autolaadkraan
  • Schade- en ongeval preventie
  • Tot 10 tonmeter goederen verplaatsen
  • Code 95 (7 punten)
Varianten & prijzen Neem contact op
trainingenlading-zekeren-cursus

Lading zekeren (U03)

Toelatingseisen: er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze training
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
Resultaat: bewijs van deelname training Lading zekeren
Vragen?
Mail ons[email protected]
Over de training

Tijdens deze training krijgen de chauffeurs kennis over de principes en methoden van het zekeren van lading en weten zij wat de wettelijke regelgeving is binnen Europa. De cursisten kunnen benoemen wat de gevolgen zijn van het niet goed zekeren van lading voor de eigen veiligheid, de veiligheid van anderen en voor de organisatie waarvoor zij werken.

In deze training wordt vooral gefocust op de volgende punten: • Toelichting Richtlijn vakbekwaamheid • Consequenties van slecht laden • Verantwoordelijkheden • Principes en methoden van lading zekeren • Werken met spanbanden en hulpmiddelen • Berekenen van lading

Trainingsresultaten: • Naleving wet- en regelgeving • Schade- en ongevalpreventie • Toename professionaliteit en klanttevredenheid • Deze cursus heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren.

De training Lading Zekeren heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Competitieve en marktconforme prijzen
Varianten, data & prijzen

Voor de training Lading zekeren bieden wij één pakket aan. Dit pakket is in de vorm van een dagcursus van 8 uur op locatie. Tijdens deze dagcursus neem je deel aan een klassikale training met andere leerlingen. De training Lading zekeren telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Lading zekeren training (U03) - klassikaal
Code 95 (7 punten)
Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
Lading zekeren training (U03) - klassikaal
Za 14 september 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld-Giessendam
nog 13 plekken beschikbaar
Za 5 oktober 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld-Giessendam
nog 16 plekken beschikbaar
Ma 4 november 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld-Giessendam
nog 10 plekken beschikbaar
Za 14 december 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld-Giessendam
nog 16 plekken beschikbaar

Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 45
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding Lading Zekeren is een theorieopleiding. De cursus duurt een hele dag van 08.00 tot 16.00 uur en bevat een lunchpauze. De cursus zal klassikaal zijn en gegeven worden te Nederveen. Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
8
Goed
Rijlessen waren goed inhoudelijk en het hele uur werd besteed
1 juni 2024
Lucas, Schouwstra
10
Aanrader!
Ik moest een eind rijden om hier te lessen, maar absoluut de moeite waard. Goed materiaal, goede service en goed instructeurs.
18 mei 2024
Pieter, Delft
1
Zeer klant onvriendelijk bij problemen
Na een jaar gelest te hebben bij een instructrice rijdend onder de naam Nederveen, werd een week voor mijn examen opeens gemeld dat de auto was verkocht en het examen ging niet door. Na contact opgenomen te hebben bij Nederveen was het enige wat ze konden aanbieden een andere instructeur. Maar het examen kon niet worden overgenomen. Bij de start bij deze nieuwe instructeur bleek het jaar lessen voor niets geweest. Mijn rijvaardigheid was verkeerd aangeleerd en ver beneden peil. Kortom een jaar betaald voor lessen die achteraf heel slecht waren geweest. Bij nieuwe instructeur alles weer moeten afleren en opnieuw aanleren. Dus weer 10 maanden verder, toen was ik pas op niveau waar het zou horen. Het enige wat Nederveen heeft gedaan is mij een nieuw adres geven, geen enkele coulance voor het jaar lang lessen bij een instructrice die helemaal niet kundig genoeg was om uberhaubt lessen te geven. Dit geintje heeft mij uiteindelijk bijna 2 jaar en €5.500 gekost, dus enige coulance had wel klantvriendelijk geweest. Ik heb in eerste instantie gekozen voor Nederveen omdat ik dacht dat zij wel werkte met capabele instructeurs, niet dus. Er worden blijkbaar geen eisen gesteld om daar les te mogen geven. Ik zal Nederveen dan ook afraden bij mijn vrienden, zonde van je geld en tijd
7 juni 2024
Floris, Groot Ammers
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen