Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Beheersing autolaadkraan
  • Schade- en ongeval preventie
  • Beoefen jouw beroep veilig uit
  • Tot 10 tonmeter goederen verplaatsen
Inschrijven Contact opnemen
trainingenlading zekeren

Lading zekeren

Toelatingseisen: je moet in bezit zijn van rijbewijs C1/C (evt. Certificaat Chauffeur Autolaadkraan)
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
Resultaat: bewijs van deelname training Lading zekeren / Chauffeur Autolaadkraan
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de training

Tijdens deze training krijgen de chauffeurs kennis over de principes en methoden van het zekeren van lading en weten zij wat de wettelijke regelgeving is binnen Europa. De cursisten kunnen benoemen wat de gevolgen zijn van het niet goed zekeren van lading voor de eigen veiligheid, de veiligheid van anderen en voor de organisatie waarvoor zij werken.

In deze training wordt vooral gefocust op de volgende punten: • Toelichting Richtlijn vakbekwaamheid • Consequenties van slecht laden • Verantwoordelijkheden • Principes en methoden van lading zekeren • Werken met spanbanden en hulpmiddelen • Berekenen van lading

Trainingsresultaten: • Naleving wet- en regelgeving • Schade- en ongevalpreventie • Toename professionaliteit en klanttevredenheid • Deze cursus heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren.

De training Lading Zekeren heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

Voor de training Lading zekeren bieden wij één pakket aan. Dit pakket is in de vorm van een dagcursus van 8 uur op locatie. Tijdens deze dagcursus neem je deel aan een klassikale training met andere leerlingen. De training Lading zekeren telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Lading zekeren
7 nascholingspunten
Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 199
excl. btw
Lading zekeren
Op aanvraag
Deze cursus is op aanvraag in te plannen. Neem contact op met de klantenservice en we gaan samen op zoek naar een geschikte datum.

Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
Lading zekeren
€ 199
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 29,50
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding Lading Zekeren is een theorieopleiding. De cursus duurt een hele dag van 08.00 tot 16.00 uur en bevat een lunchpauze. De cursus zal klassikaal zijn en gegeven worden te Nederveen. Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Tevredenheid
i
We hebben nog niet genoeg beoordelingen van deze specifieke opleiding. Dit is hoe leerlingen gemiddeld de opleidingen bij Nederveen beoordelen.
1158 leerlingen beoordelen deze opleiding met een 8.7
Opleiding
Bij Nederveen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen van Nederveen
7
goed en gezzelig
heel leerzaam en goed
27 oktober 2022
Ties van Boheemen, Hoornaar
10
Goede ervaring, rijlessen zonder stress.
Goeie rijinstructeur, duidelijk maar niet te streng
22 oktober 2022
Johannes Bobby Vink (Bob), Sleeuwijk
10
uitstekend, geweldig, professioneel
uitstekend, geweldig, professioneel
21 oktober 2022
Hans Derksen, Gorinchem
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Corona maatregelen
Is het gebruik van mondkapjes nog verplicht?

Het gebruik van mondkapjes is niet meer verplicht.

Hoe worden klassikale bijeenkomsten georganiseerd?

Vanaf 25-02-2022 zijn de meeste maatregelen die betrekking hebben op klassikale bijeenkomsten geschrapt. Dit betekent dat er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden en dat het dragen van een mondkapje niet meer verplicht is. Verder is er ook geen limiet meer op de hoeveelheid mensen die een lokaal mogen betreden. Bij Nederveen blijven we wel de basis maatregelen hanteren en zal er dus de mogelijkheid zijn om de handen te desinfecteren. Verder vragen we iedereen om regelmatig de handen te wassen, geen handen te schudden en te niezen in de elleboog.

Wat zijn de huidige maatregelen?

Vanaf 25 februari 2022 is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, ook is daarbij het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Verder hanteren we nog wel de basis regels zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en niezen in de elleboog.

Heb ik de coronacheck app nodig?

Nee, je hebt de coronacheck app niet nodig om bij Nederveen binnen te komen.