Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Beheersing autolaadkraan
  • Schade- en ongeval preventie
  • Tot 10 tonmeter goederen verplaatsen
  • Code 95 (7 punten)
Varianten & prijzen Neem contact op
trainingenlading-zekeren-cursus

Lading zekeren (U03)

Toelatingseisen: er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze training
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
Resultaat: bewijs van deelname training Lading zekeren
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de training

Tijdens deze training krijgen de chauffeurs kennis over de principes en methoden van het zekeren van lading en weten zij wat de wettelijke regelgeving is binnen Europa. De cursisten kunnen benoemen wat de gevolgen zijn van het niet goed zekeren van lading voor de eigen veiligheid, de veiligheid van anderen en voor de organisatie waarvoor zij werken.

In deze training wordt vooral gefocust op de volgende punten: • Toelichting Richtlijn vakbekwaamheid • Consequenties van slecht laden • Verantwoordelijkheden • Principes en methoden van lading zekeren • Werken met spanbanden en hulpmiddelen • Berekenen van lading

Trainingsresultaten: • Naleving wet- en regelgeving • Schade- en ongevalpreventie • Toename professionaliteit en klanttevredenheid • Deze cursus heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren.

De training Lading Zekeren heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Competitieve en marktconforme prijzen
Varianten, data & prijzen

Voor de training Lading zekeren bieden wij één pakket aan. Dit pakket is in de vorm van een dagcursus van 8 uur op locatie. Tijdens deze dagcursus neem je deel aan een klassikale training met andere leerlingen. De training Lading zekeren telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Lading zekeren training (U03) - klassikaal
Code 95 (7 punten)
Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
Lading zekeren training (U03) - klassikaal
Za 13 april 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld
nog 15 plekken beschikbaar
Ma 3 juni 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld
nog 16 plekken beschikbaar
Za 14 september 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld
nog 13 plekken beschikbaar
Ma 4 november 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld
nog 16 plekken beschikbaar
Za 14 december 2024 8:00 - 16:00
Hardinxveld
nog 16 plekken beschikbaar

Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 45
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding Lading Zekeren is een theorieopleiding. De cursus duurt een hele dag van 08.00 tot 16.00 uur en bevat een lunchpauze. De cursus zal klassikaal zijn en gegeven worden te Nederveen. Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

Tijdens de cursus zal er algemene theorie worden besproken over het veilig werken met een hijskraan en wat de consequenties zijn van het verkeerd laden. Verder wordt er ingegaan op je verantwoordelijkheden als chauffeur, hoe te werken met spanbanden en het berekenen van de lading. Afhankelijk van de variant van de door jou gekozen opleiding zal de stof meer betrekking hebben op een autolaadkraan.

Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
9
Goed
Dankzij goede rijinstructeur Andries heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik kreeg goede begeleiding en het werd rustig uitgelegd.
27 februari 2024
Jarno, Sliedrecht
5
Amateuristische lesmethode
Het boek wordt hoofdstuk voor hoofdstuk doorgenomen met uitleg van de trainer. Vervolgens worden er klassikaal oefenexamens gemaakt op digitaal schoolbord wat niet leesbaar is, antwoorden zijn niet beschikbaar omdat het proefexamens zijn van derde. Trainer vergist zich geregeld wat nu wel of niet het goede antwoord is. Daardoor onrustige rumoerige sfeer waardoor leerklimaat onder druk komt te staan. Jammer!
16 februari 2024
Matthieu, Dordrecht
10
Leuke tijd
Goed voorbereid op examen. Duidelijke instructies en vooral gezellig
2 februari 2024
Quincy, Werkendam
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen