Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
Wat doen je nieren?
  • Nieren houden je lichaam gezond
  • Nieren verwijderen afvalstoffen
  • Nieren regelen je bloeddruk
  • Nieren zorgen voor rode bloedcellen
  • Nieren zorgen voor vocht en zout

De Nierstichting

Ruim 1,7 miljoen Nederlanders hebben chronische nierschade. Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte en daarom wil de Nierstichting hier graag verandering in brengen! De Nierstichting strijdt voor gezonde nieren voor iedereen. Zij werken aan vroege opsporing van chronische nierschade en helpen jou nieren gezond te houden door o.a. je te informeren over gezond eten met minder zout en veilig medicijn gebruik. Ook zetten zij zich iedere dag in voor nierpatiënten zodat zij de beste behandeling krijgen en ze nierziekten in de toekomst kunnen genezen.

Doneren?

Wil je zelf of als bedrijf bijdragen aan dit goede doel? Dat kan! Vul dit formulier in en Nederveen zorgt ervoor dat deze goed bij de Nierstichting terecht komt.

Onze Samenwerking

In 2022 bestaat Nederveen 50 jaar. In 1972 heeft Jan Nederveen de rijschool Nederveen opgericht. In 2000 is Jan Nederveen overleden aan een nierziekte. Het bedrijf is uitgegroeid tot logistiek opleider, met naast (rij)opleiding ook (Code 95) trainingen. Zijn zonen Arjan, Gertjan en Martin hebben het bedrijf voortgezet. Onderdeel van de jubileumactiviteiten is het partnerschap met de Nierstichting. We willen (zoveel mogelijk) geld inzamelen voor onderzoek en behandelingen van nierziekten. Iedere bijdrage, groot of klein, in woord, daad en/of financieel wordt gewaardeerd. Waarvoor hartelijk dank.

Omdat Nederveen 50 jaar bestaat zetten we ons in voor verschillende activiteiten van de Nierstichting. Onderdeel van Nederveens jubileumactiviteiten is de deelname aan de wandel, hardloop- en fietsevenementen. Zo zamelen we geld in voor onderzoek en behandelingen van nierziekten.

Nierstichting evenementen
Nederveen 50 jaar
Onze bijdrage!
De Nierdaagse
Wandel mee met Nederveen!
Tour der Lage Landen
Fiets mee met Nederveen!
Dam tot Damloop
Hardlopen voor het goede doel!
Nederveen 50 jaar

Op 1 november 2022 bestaat Nederveen 50 jaar! We gaan ons dit jaar inzetten voor de Nierstichting door aan verschillende activiteiten mee te doen. Hiermee zamelen we geld in voor onderzoek en behandelingen naar nierziekten.

Update januari 2023: We willen iedereen hartelijk danken voor de support, inzet en donaties! Met elkaar hebben we een prachtig bedrag van €𝟏𝟎.𝟎𝟎𝟎,- opgehaald! 👏✨

De Nierdaagse

De Nierdaagse is hét wandelevenement van de Nierstichting waarbij we in de maand juni samen zoveel mogelijk stappen zetten voor nierpatiënten. op 26 juni hebben we gewandeld tijdens Nierdaagse op Landgoed Schovenhorst in Putten. Een landgoed dat bekend staat om haar bomentuinen, 40 meter hoge Bostoren en themawandelingen. Nederveen wandelt samen als team mee om zo geld op te halen voor de Nierstichting.

Wil je de resultaten zien van de Nierdaagse? Klik dan op de link hieronder.

Meer info De Nierdaagse
Tour der Lage Landen

Tour der Lage Landen is een fietsevenement dat plaats vond op zaterdag 10 september. Je kon kiezen voor 75 of 125 kilometer over de heuvels rondom het hoogste punt van de Ardenne. We fietste allemaal voor het goede doel namelijk de ontwikkeling van de draagbare kunstnier.

Wil je de resultaten zien van deze dag? Klik dan op de link hieronder.

Meer info Tour der Lage Landen
Dam tot Damloop

De Dam tot Damloop is een hardloopevenement waarbij je start in Amsterdam en finisht in Zaandam. Je hebt de keuze om 8 of 16 kilometer te rennen voor het goede doel. Dit evenement werd gehouden op 17 en 18 september.

Wil je de resultaten zien van De Dam tot Damloop? Klik dan op de knop hieronder.

Meer info Dam tot Damloop
Benieuwd wat Nederveen voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur