Dé opleider voor logistiek Nederland

Haal je rijbewijs bij Nederveen

Nederveen heeft een breed aanbod aan rijopleidingen. Hiermee verhogen we de veiligheid op de weg. Tijdens de rijlessen focussen onze docenten op het daadwerkelijk vakbekwaam maken van de leerling. Als de rijopleiding afgerond is, kan de leerling veilig en vakbekwaam de weg op.

Hier onder is een overzicht te zien van ons rijopleidingsaanbod. Er zijn verschillende pagina’s per categorie die meer informatie bieden over de gekozen rijopleiding.

Dé opleider voor logistiek Nederland

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
51 jaar
Ervaring
9Kiyoh
Klanttevredenheid

Theorie cursussen

Als je een rijbewijs wil halen, is de theorie ook een onderdeel van de rijopleiding. Ga je voor een scooterrijbewijs? Dan hoort daar de cursus brommer theorie bij. Voor je autorijbewijs heb je theorie rijbewijs b nodig.. Rij je met een tractor? Hiervoor moet je wel in het bezit zijn van een t rijbewijs, een trekker theorie cursus is onderdeel van de rijopleiding.

Nederveen denkt mee en maakt het voor jou graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons kiezen uit 3 leermethodes: blended, klassikaal en e-learning. Meer informatie over de theorie voor het vrachtwagen rijbewijs en bus rijbewijs kun je op de pagina's zelf vinden.

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Bovag lidmaatschap

Nederveen opleidingen en trainingen is een BOVAG gecertificeerde rijopleider. Hiermee voldoen wij aan een aantal hoge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en garantie. Wel zo vertrouwd!

Je kunt er bij een BOVAG rijschool vanuit gaan dat: • Alle instructeurs een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bezitten • Een marktconform slagingspercentage behaald wordt • Lesopbouw volgens een modulair opgebouwde rijopleiding (RIS) • Klantervaringen inzichtelijk zijn (Kiyoh beoordelingen)

De opleidingen worden verzorgd in moderne, jonge en goed onderhouden auto’s. Als aangesloten lid van de Bovag rijscholen hanteren wij de algemene voorwaarden zoals deze worden omgeschreven door de Bovag.

Meer weten over een rijopleiding?
Neem dan contact op met:
Sebastiaan Kock
Accountmanager