Dé opleider voor logistiek Nederland

Opleidingen voor beroepschauffeur

Nederveen heeft een breed aanbod aan chauffeursopleidingen waarmee we de veiligheid op de weg verhogen. De chauffeursopleidingen kenmerken zich met een focus op kwaliteit en het daadwerkelijk vakbekwaam maken van de leerling.

Hieronder is er een overzicht te zien van de meest voorkomende beroepsopleidingen. Op de specifieke pagina's van de opleidingen is meer informatie te vinden.

Dé opleider voor logistiek Nederland

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
51 jaar
Ervaring
9Kiyoh
Klanttevredenheid

Vrachtwagenchauffeur

Heb je altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden en ben je geïnteresseerd in een vrachtwagen rijbewijs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Nederveen bied al jaren met succes het rijbewijs C aan. Met deze opleiding leer je vakbekwaam te rijden en krijg je meer kansen op de arbeidsmarkt.

Bij ons volg je de opleiding voor het vrachtwagenrijbewijs mét of zonder Code 95.

Buschauffeur

Werk je graag met mensen en lijkt het je leuk om langere afstanden te rijden? Dan is een carrière als buschauffeur iets voor jou! Nederveen bied al jaren met succes het rijbewijs D aan. Met deze opleiding leer je vakbekwaam te rijden en krijg je meer kansen op de arbeidsmarkt. Met een bus rijbewijs D zonder code mag je voertuigen besturen die zijn ingericht voor het vervoeren van minimaal 8 personen (exclusief de bestuurder).

Rijinstructeur

Vind je het leuk om mensen veilig op weg te helpen? En lijkt het je leuk om een baan te hebben als rijinstructeur voor Nederveen? Dan ben je aan het juiste adres, want het WRM-examen stoomt je helemaal klaar tot rijinstructeur. Kijk samen met Nederveen naar je doelen en de mogelijkheden.

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Wil je meer weten over chauffeur worden?
Neem dan contact met ons op
Klantenservice
Opleidingsadvies