Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
Klachtenprocedure

Bij Nederveen streven we naar een uitstekende service, maar we begrijpen dat dingen soms niet volgens plan verlopen. Als u ontevreden bent met onze producten of diensten, willen we dit graag horen zodat we ons kunnen verbeteren. Hieronder beschrijven we ons proces hoe u een klacht in kunt dienen en hoe wij met die klacht om zullen gaan.

Stap 1: Klacht indienen

Als u een klacht heeft, dan kunt u deze indienen door onderstaande formulier in te vullen, een e-mail te sturen naar [email protected] of door telefonisch contact op te nemen via ons algemene telefoonnummer. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk informatie geeft over de klacht en vermeld uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres, zodat we uw klacht effectief kunnen afhandelen.

Stap 2: Bevestiging van ontvangst

Na ontvangst van uw klacht sturen we u binnen twee werkdagen een bevestiging van de ontvangst van uw klacht en de naam en contactgegevens van de persoon die uw klacht behandelt.

Stap 3: Onderzoek naar uw klacht

We zullen uw klacht grondig onderzoeken. We kunnen contact met u opnemen om aanvullende informatie te vragen. We streven ernaar om uw klacht binnen 10 werkdagen volledig te behandelen, maar als het langer duurt, houden we u op de hoogte van onze voortgang.

Stap 4: Reactie op uw klacht

Na afloop van ons onderzoek zullen we u telefonisch of per e-mail op de hoogte stellen van onze bevindingen en of wij de klacht gegrond of ongegrond vinden. Als het een gegronde klacht betreft dan zullen we met u overleggen over een passende oplossing voor uw klacht.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn en we zullen er alles aan doen om eventuele problemen die u ervaart op te lossen.

Dank u voor uw geduld en begrip.

Klachtenformulier
OnderwerpToelichtingNaam
E-mailadresTelefoonnummerOrganisatie
Verzenden
Contactgegevens
Openingstijden
Maandag
07:30 - 17:00
Dinsdag
07:30 - 17:00
Woensdag
07:30 - 17:00
Donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Adres
Hakgriend 4F
3371 KA Hardinxveld-Giessendam
Bedrijfsgegevens
KVK
24345866
Btw
811991003B01
IBAN
NL46 RABO 0325012180
CBR
5361H1