Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Werken aan Arbo & Veiligheid

Nederveen is de opleider voor logistiek Nederland met een ruim aanbod aan Arbo & Veiligheid opleidingen en trainingen. Vanuit onze opleidingslocatie in Hardinxveld-Giessendam worden meerdere Arbo & Veiligheid trainingen gegeven zoals BHV, VCA en ADR . Het totale aanbod aan opleidingen en trainingen vind je onderstaand. Het aantal plekken per training is beperkt. Schrijf je daarom snel in. Ook is het ook mogelijk om trainingen in-company te volgen. Neem daarvoor contact op met Nederveen.

Alle trainingen en cursussen
Filters
Filters
Trainingstype
Theorie (13)
Praktijk (4)
Nascholing (Code 95)
Code 95 (14 punten) (1)
Code 95 (7 punten) (16)
Zonder Code 95 (2)
Code 95 (7 of 14 punten) (1)
Lesvorm
Klassikaal (13)
Blended (7)
E-learning (0)
Subsidie (SOOB)
SOOB subsidie (11)
Zonder SOOB subsidie (5)
BHV - Bedrijfshulpverlening
Theorie
Code 95 (7 punten)
Klassikaal
Blended
LZV - Lange Zware Voertuigen (W06)
Praktijk
Code 95 (7 punten)
Code 95 (14 punten)
Fysieke belasting (U20)
Theorie
Code 95 (7 punten)
Klassikaal
Lading zekeren (U03)
Theorie
Code 95 (7 punten)
Klassikaal
1
2
3

Veiligheidskundige

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. Ook binnen jouw organisatie speelt veiligheid een steeds belangrijkere rol. Het belang om gevaren te herkennen, risico’s in te schatten en passende maatregelen te nemen, wordt dagelijks groter. Opdrachtgevers eisen dat er aantoonbaar veilig gewerkt wordt, maar ook werknemers zijn zich steeds beter bewust van het belang van veilig werken. Bij Nederveen zorgen we ervoor dat iedereen veilig aan de slag kan!

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Heb je vragen over Arbo & Veiligheid?
Neem dan contact op met:
Sebastiaan Kock
Accountmanager