Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Goede zit- en stuurhouding
  • Ergonomische houding en bewegen
  • Oorzaak/gevolg van fysieke belasting
  • Code 95 (7 punten)
Varianten & prijzen Neem contact op
trainingenfysieke-belasting

Fysieke belasting (U20)

Toelatingseisen: er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deze training
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
Resultaat: na deelname ontvang je een bewijs van deelname aan de training Fysieke belasting
Vragen?
Mail ons[email protected]
Over de training

Moet je vaak fysieke handelingen verrichten tijdens het werk? Of ben je benieuwd naar hoe jij jouw houding kan verbeteren? Dan is deze training wellicht iets voor jou! Tijdens deze training worden de basisprincipes van een ergonomisch verantwoorde houding bijgebracht. Ook wordt er een juiste wijze van bewegen tijdens het werk aangeleerd. Door verbeteringen in werkhouding worden veel lichamelijke klachten voorkomen of verminderd.

Als chauffeur heb je te maken met verschillende werkomstandigheden. Vooral wanneer je te maken hebt met distributievervoer, kan de fysieke belasting hierin groot zijn. Tijdens de training 'Fysieke Belasting' leer je wat een goede zit- en stuurhouding is, waardoor letsel en blessures kunnen worden voorkomen. Hierdoor neemt jouw gezondheid en welzijn toe en wordt er meer inzicht gegeven in het omgaan met eventuele hulpmiddelen. 

• Gedurende deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: • De lichaamshouding • Inleiding anatomie • Algemene aanwijzingen over een gezonde houding en beweging • De gevaren van fysieke belasting • De oorzaken en de gevolgen van fysieke belasting. • Houding en bewegen in het werk • De basisprincipes van een ergonomisch verantwoorde houding • Tillen, duwen en trekken • Laden en lossen • Werken met rolcontainers • Handpallettruck

De training Fysieke Belasting voor chauffeurs heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Competitieve en marktconforme prijzen
Varianten, prijzen en data

Voor de training Fysieke belasting bieden wij één pakket aan. Dit pakket is in de vorm van een dagcursus van 8 uur op locatie. Tijdens deze dagcursus neem je deel aan een klassikale training met andere leerlingen. De training Fysieke belasting telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Fysieke belasting training (U20) - klassikaal
Code 95 (7 punten)
Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
Fysieke belasting training (U20) - klassikaal
Op aanvraag
Deze cursus is op aanvraag in te plannen. Neem contact op met de klantenservice en we gaan samen op zoek naar een geschikte datum.

Dagcursus van 8 uur inclusief lunch.
€ 229
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 45
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding fysieke belasting is een theorieopleiding. De opleiding duurt een hele dag van 08:00 tot 16:00 en bevat een lunchpauze. De opleiding zal klassikaal zijn en gegeven worden bij Nederveen op locatie. Deze opleiding is bedoeld voor chauffeurs met het rijbewijs C en/of D. In de theoriecursus ga je werken aan een ergonomisch verantwoorde houding en leer je meer over bewegen tijdens het werk. De opleiding zal verder ingaan op de anatomie van een mens, de gevaren van te veel fysieke belasting en hoe te werken met groot materieel. Door een goede werkhouding verklein je de kans op lichamelijke klachten in de toekomst.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

De opleiding fysieke belasting is een theorieopleiding. De opleiding duurt een hele dag van 08:00 tot 16:00 en bevat een lunchpauze. De opleiding zal klassikaal zijn en gegeven worden bij Nederveen op locatie. Deze opleiding is bedoeld voor chauffeurs met het rijbewijs C en/of D. In de theoriecursus ga je werken aan een ergonomisch verantwoorde houding en leer je meer over bewegen tijdens het werk. De opleiding zal verder ingaan op de anatomie van een mens, de gevaren van te veel fysieke belasting en hoe te werken met groot materieel. Door een goede werkhouding verklein je de kans op lichamelijke klachten in de toekomst.

Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
10
Aanrader!
Ik moest een eind rijden om hier te lessen, maar absoluut de moeite waard. Goed materiaal, goede service en goed instructeurs.
18 mei 2024
Pieter, Delft
1
Zeer klant onvriendelijk bij problemen
Na een jaar gelest te hebben bij een instructrice rijdend onder de naam Nederveen, werd een week voor mijn examen opeens gemeld dat de auto was verkocht en het examen ging niet door. Na contact opgenomen te hebben bij Nederveen was het enige wat ze konden aanbieden een andere instructeur. Maar het examen kon niet worden overgenomen. Bij de start bij deze nieuwe instructeur bleek het jaar lessen voor niets geweest. Mijn rijvaardigheid was verkeerd aangeleerd en ver beneden peil. Kortom een jaar betaald voor lessen die achteraf heel slecht waren geweest. Bij nieuwe instructeur alles weer moeten afleren en opnieuw aanleren. Dus weer 10 maanden verder, toen was ik pas op niveau waar het zou horen. Het enige wat Nederveen heeft gedaan is mij een nieuw adres geven, geen enkele coulance voor het jaar lang lessen bij een instructrice die helemaal niet kundig genoeg was om uberhaubt lessen te geven. Dit geintje heeft mij uiteindelijk bijna 2 jaar en €5.500 gekost, dus enige coulance had wel klantvriendelijk geweest. Ik heb in eerste instantie gekozen voor Nederveen omdat ik dacht dat zij wel werkte met capabele instructeurs, niet dus. Er worden blijkbaar geen eisen gesteld om daar les te mogen geven. Ik zal Nederveen dan ook afraden bij mijn vrienden, zonde van je geld en tijd
15 mei 2024
Floris, Groot Ammers
9
Perfect.
Andries Havelaar is een hele goede instructeur. Binnen 35 lessen mijn rijbewijs gehaald. Top zo!
15 april 2024
Seth, Hardinxveld
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Algemene vragen
Fysieke Belasting
Wat zijn de openingstijden van Nederveen?

De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot en met 17:00 uur. Kijk voor de openingstijden op feestdagen onderaan de website. Mocht je een vraag, opmerking of suggestie hebben dan kun je die via ons contactformulier delen.

Moet ik op de foto als ik geslaagd ben?

Nee, dit is jouw eigen keuze. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden om jouw succes te delen op onze social mediakanalen!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan bij Nederveen op locatie pinnen of online betalen via iDEAL.

Wat als ik een klacht heb?

Dagelijks doen we ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen naar tevredenheid van onze leerlingen uit te voeren. Is dat in jouw ogen onvoldoende gelukt of heb je een vraag of suggestie voor verbetering? Neem dan contact op via ons contactformulier. We behandelen deze in lijn met de uitgangspunten zoals omschreven in de Algemene voorwaarden van de Bovag. We streven er naar om binnen 10 werkdagen inhoudelijk op je bericht te reageren. Mocht je desondanks niet tevreden zijn dan kan je contact opnemen met de BOVAG-bemiddelingscommissie via [email protected].

Wat als ik verhinderd ben voor een les of training?

Neem dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact op met Nederveen. Vindt de les of training binnen 24 uur plaats, bel dan altijd naar de customer service. We kijken dan samen naar de beste oplossing. Afhankelijk van de omstandigheden, zoals het product dat je hebt afgenomen en het moment waarop je je afmeld, zijn de uitgangspunten zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden van toepassing.