Dé opleider voor logistiek Nederland
Werken bij Nederveen
  • Vergroten van de veiligheid
  • Passie voor logistiek en opleiden
  • Groeiende en ambitieuze organisatie
  • Familiebedrijf met 50 jaar historie
  • Gezellig en gedreven team
Cultuur

Nederveen is een familiebedrijf dat al sinds 1972 bestaat. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als pragmatisch, persoonlijk en ambitieus. Presteren en plezier gaan hand in hand. We hebben een platte organisatie met korte lijnen. Medewerkers hebben veel verantwoordelijkheid en beslissingen nemen we met elkaar op basis van informatie, context en vertrouwen.

Onze bedrijfscultuur is vastgelegd in 5 kernwaarden: de eerste is Klant centraal. Bij alles wat we doen verplaatsen we ons in het perspectief van de ander. Zowel collega's, leerlingen als klanten. De kernvraag daarbij: leveren we echte oplossingen en toegevoegde waarde? Bij een JA! gaan we er mee aan de slag! Daarnaast onderscheiden we nog 4 andere kernwaarden.

Over Nederveen

Nederveen werkt dagelijks met een team van ruim 40 collega’s aan het verbeteren van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven wij (rij)opleidingen en (Code 95) trainingen aan zowel particuliere als beroepsmatige leerlingen. Daarnaast helpen we bedrijven met het opleiden van hun logistieke medewerkers door het organiseren, registreren en rapporteren van de opleidingsprogramma’s. Vakbekwaamheid, toegankelijkheid en gastvrijheid vinden we daarbij belangrijk. Onze cultuur kenmerkt zich als pragmatisch waar presteren en plezier hand in hand gaan.

Voor de verdere groei van onze organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega's. Bekijk de actuele vacatures voor meer informatie.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Samen sterk
Wij werken gezamenlijk als een team aan onze missie. Kleine dingen doen we zelf. Grotere complexe dingen onderzoeken, beslissen en voeren we samen uit.
Gewoon doen
We zijn een pragmatisch en no-nonsense bedrijf. Doen waar je aansprakelijk voor bent en verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. Doen dus!
Leren is leuk
Ontwikkelen en overbrengen van kennis is onze kern, zowel aan een ander als voor onszelf. Als je bij Nederveen werkt heb je daar plezier in en dat straal je uit.
Kwaliteit is key
Concessies aan kwaliteit passen niet bij veiligheid. We streven daarom altijd naar de beste kwaliteit binnen onze mogelijkheden, bij al onze werkzaamheden.
Heb je vragen over Nederveen als werkgever?
Neem dan contact op met
Ferdy van Well
Algemeen Directeur