Dé opleider voor logistiek Nederland

Opleidingspartner

Naast dat we rijopleidingen verzorgen voor particuliere- en beroepsleerlingen zijn we ook opleidingspartner voor transport en logistiek bedrijven. Samen met deze bedrijven vergroten we de veiligheid op de weg en op de werkvloer. Dit doen we door het verzamelen van kennis en delen die door het organiseren en geven van logistieke opleidingen en trainingen. Dagelijks werken we met een gepassioneerd team van interne en externe medewerkers aan onze missie en visie. Want een opleiding zorgt ervoor dat je verder komt en daar helpen wij onze klanten en partners graag bij.

Wil jij subsidies ontvangen op je cursussen?

SOOB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor deze branche en stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Meer informatie lees je op SOOB Subsidie.

Het serviceportaal

Wij als opleidingspartner bieden zowel losse pakketen aan als volledige ontzorging rondom Code 95 cursussen. Met ruim 51 jaar aan ervaring en meer dan 2.000 bedrijven in ons klantenbestand, kun je rekenen op passende adviezen en diensten op maat.

Voor de managers die verantwoordelijk zijn voor het scholen van logistieke medewerkers bieden wij een oplossing waarbij het opleidingsmanagement volledig wordt begeleid tijdens het gehele proces van de medewerkers. Wij hebben namelijk voor onze klanten een serviceportaal ontwikkelt. Hierdoor helpt Nederveen bedrijven bij het beheren en regelen van de logistieke opleidingsbehoefte van hun medewerkers. Via het bedrijfsportaal selecteer je de opleidingen, beheer je het account, worden nieuwe leerlingen toegevoegd en bekijk je hoe de leerlingen presteren.

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Benieuwd wat Nederveen voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met:
Sebastiaan Kock
Accountmanager