Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
DAF Trucks & Training
  • Efficiënt rijden
  • Veiligheid op de weg
  • Comfort tijdens het werk
  • Gecertificeerd partner

DAF Trucks

DAF is de marktleider op de Nederlandse vrachtwagenmarkt! DAF vrachtwagens staat voornamelijk bekend om hun aandeel in de zware klasse met de missie om te groeien in het lichte segment. Met hun nieuwe generatie DAF Trucks (DAF XF, XG en XG+) zetten ze een nieuw standaard neer voor efficiëntie, comfort en veiligheid. Nederveen rijdt exclusief met DAF trucks om zo de kernwaardes van beide partijen aan onze kandidaten/partners over te brengen.

DAF Driver Training

Naast de trucks die DAF levert, zet DAF zich ook in voor de nascholing van beroepschauffeurs. Het is verplicht voor iedere beroepschauffeur om nascholing te volgen en Nederveen biedt, in samenwerking met DAF, trainingen aan om zo de veiligheid en efficiëntie op de weg te stimuleren. Nederveen is trotse partner van DAF Driver Training en is één van de 25 gecertificeerde opleiders die deze trainingen mogen geven.

DAF Training Voucher

Omdat Nederveen partner is van DAF Driver Training zijn onze instructeurs opgeleid om speciale DAF trainingen te geven op locatie. Bij het aanschaf van een DAF truck wordt er DAF Training Voucher verschaft met een unieke code t.w.v. 350,00, deze voucher kan verzilverd worden voor een Rijoptimalisatie training of een HNR (Het Nieuwe Rijden) training bij Nederveen.

Benieuwd wat Nederveen voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur