Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Inschatten risico's
  • Preventief handelen
  • Omgaan met agressie
  • Beoefen jouw beroep veilig uit
Inschrijven Contact opnemen
trainingensociale veiligheid en omgaan met agressie

Sociale veiligheid en omgaan met agressie

Toelatingseisen: je moet minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van rijbewijs cat. C en/of D
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
Resultaat: na deelname ontvang je een bewijs van deelname aan de training Sociale Veiligheid
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de training

In deze training leer je om te gaan met een grote variatie aan klantengroepen; hoe speel je in op agressieve klanten? En hoe kan je escalaties helpen voorkomen of waar mogelijk zelfs op lossen?

Deze training is bedoeld voor beroepschauffeurs die een verhoogde kans hebben om in hun klantencontacten in aanraking te komen met agressie en conflictsituaties. Zo kan de eigen veiligheid en die van anderen (omstanders en passagiers) worden bevorderd. Een chauffeur die goed om weet te gaan met deze complexe situaties en hier zelf preventief in kan handelen, is een representatief visitekaartje voor een onderneming.

Onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn:

• Toelichting trainingen Richtlijn vakbekwaamheid • Klantencategorieën • Verbale en non-verbale communicatie • Effect van eigen houding en gedrag • Inschatten van risico’s • Afstemmen van eigen houding en gedrag (preventie) • Conflicten voorkomen en hanteren • Handelen in geval van escalatie • Hulp inschakelen • Psychisch wapenen tegen lastig of agressief gedrag • Inventarisatie en rapportage: welke procedures en voorschriften zijn nodig om de veiligheid van de medewerkers te bevorderen?

De training Sociale Veiligheid voor chauffeurs heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

Voor de training Sociale veiligheid bieden wij één pakket aan. Dit pakket is in de vorm van een dagcursus van 8 uur op locatie. Tijdens deze dagcursus neem je deel aan een klassikale training met andere leerlingen. De training Sociale veiligheid telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Sociale Veiligheid
7 nascholingspunten
Een klassikale dagopleiding van 8 uur met lunch op locatie
€ 219
excl. btw
Sociale Veiligheid
Zaterdag 4 maart 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam
Zaterdag 29 april 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam
Zaterdag 24 juni 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam
Zaterdag 19 augustus 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam
Zaterdag 14 oktober 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam
Zaterdag 9 december 2023
8:00 - 16:00, Hardinxveld-Giessendam

Een klassikale dagopleiding van 8 uur met lunch op locatie
Sociale Veiligheid
€ 219
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 35
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding sociale veiligheid is een theorieopleiding. De cursus duurt een hele dag (8.00u-1600u) en bevat een lunchpauze. De cursus zal klassikaal zijn en gegeven worden te Nederveen. In de cursus zal je meer leren over hoe je kan handelen in stressvolle situaties of conflictsituaties. Je leert preventief te handelen om de sociale veiligheid te verhogen. Goed kunnen handelen in deze situaties is een representatief visitekaartje voor een onderneming. Naast preventief handelen leer je ook te handelen in geval van escalatie en hoe je hulp moet inschakelen. Je leert hoe je eigen houding invloed heeft op de sociale veiligheid en je leert risico’s in te schatten.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

In de cursus zal je meer leren over hoe je kan handelen in stressvolle situaties of conflictsituaties. Je leert preventief te handelen om de sociale veiligheid te verhogen. Goed kunnen handelen in deze situaties is een representatief visitekaartje voor een onderneming. Naast preventief handelen leer je ook te handelen in geval van escalatie en hoe je hulp moet inschakelen. Je leert hoe je eigen houding invloed heeft op de sociale veiligheid en je leert risico’s in te schatten.

Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
10
Prima instructeur
Prima opleiding
7 februari 2023
Wouter, Duiven
8
Trapgewijs naar het eindresultaat met fijne instructeurs in een gezellige atmosfeer
Met een goede accomodatie waar de afeer gezellig is maken de instructeurs de leerlingen klaar voor het examen
2 februari 2023
John, Oud Alblas
7
Goed materiaal vriendelijk
goede duidelijke opleiding vriendelijk goed materiaal minpuntje is om iets minder voor te zeggen hoe je het doen moet want op het examen wordt het ook niet voorgezegd
2 februari 2023
Cornelis, Alblasserdam
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Sociale Veiligheid
Wat zijn de openingstijden van Nederveen?

De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot en met 17:00 uur. Kijk voor de openingstijden op feestdagen onderaan de website. Mocht je een vraag, opmerking of suggestie hebben dan kun je die via ons contactformulier delen.

Wat als ik een klacht heb?

Dagelijks doen we ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen naar tevredenheid van onze leerlingen uit te voeren. Is dat in jouw ogen onvoldoende gelukt of heb je een vraag of suggestie voor verbetering? Neem dan contact op via ons contactformulier. We streven er naar om binnen 10 werkdagen inhoudelijk op je bericht te reageren. Mocht je desondanks niet tevreden zijn dan kan je contact opnemen met de BOVAG-bemiddelingscommissie via [email protected].

Moet ik op de foto als ik geslaagd ben?

Nee, dit is jouw eigen keuze. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden om jouw succes te delen op onze social mediakanalen!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan bij Nederveen op locatie pinnen of online betalen via iDEAL.