Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Over Nederveen

Een goede opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Daar helpt Nederveen je bij. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur. Die passie voor leren besturen hebben we al sinds 1972.

Al sinds 1972

"Keep you moving on the road, on your road.” Dat is wat Nederveen wil bewerkstelligen voor iedereen die met een voertuig aan het verkeer wil deelnemen. Nederveen ontwikkelt en verbreedt zich continu, door in te spelen op vraag en actualiteit. Want een opleiding zorgt ervoor dat je verder komt. Daar helpen wij onze klanten graag bij. Van de fiets naar de brommer, de brommer naar de auto of van rijbewijsbezitter naar beroepschauffeur.

Al meer dan 50 jaar geleden werd de grondslag voor het familiebedrijf gelegd door Jan Nederveen. Waar in het begin uitsluitend autorijles werd verzorgd, breidde het bedrijf zich in de jaren daaropvolgend uit met steeds meer rijbewijscategorieën.

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
51 jaar
Ervaring
9.1Kiyoh
Klanttevredenheid

Onze blik op de toekomst

Om de logistieke activiteiten op de weg en op het werk zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben we met elkaar afgesproken dat weggebruikers en medewerkers over een bepaalde mate van minimale kennis en vaardigheden moeten beschikken.

Logistieke opleidingen en trainingen bestaan vaak uit een combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden, De theoretische, maar vooral de praktische vaardigheden, laten zich het best leren in een fysieke omgeving met concrete ervaringen. Deze manier van leren sluit over het algemeen ook het best aan bij de meest geschikte leerstijl van de beroepsmatige leerlingen.

Als gevolg van de toepassing van nieuwe technologieën, zoals AI, automatisering, digitalisering, zelfrijdende systemen en andere brandstofvormen zullen de huidige logistieke sector en de manier van onderwijs de komende jaren sterk veranderen. Tegelijk blijft veiligheid voorop staan en zullen weggebruikers en medewerkers op een passende manier opgeleid en getraind moeten worden zodat zij (vak)bekwaam zijn en blijven.

Ons bestuur
Ferdy van Well
Algemeen Directeur
"Ik sta voor een pragmatische en ondernemende cultuur, met deskundige collega's en zelfstandige teams die goed presteren en plezier hebben in hun werk."
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur
"Vakbekwaamheid vinden wij heel belangrijk. Wij helpen bedrijven om personeel gemakkelijk een opleiding te laten volgen, als opleidingspartner."
Dirk Dreschler
Directeur Digitale Transformatie
"In mijn functie ben ik verantwoordelijke voor de digitale transformatie van Nederveen over alle verschillende vakgebieden."
Arjan Nederveen
Mede eigenaar, Finance & Instructeur
"Super gemotiveerd om dagelijks bezig te zijn met mijn passie: het opleiden van kandidaten tot veilige verkeersdeelnemers."
Martin Nederveen
Mede eigenaar, Facilitair & Instructeur
"Ik ben trots op Nederveen, omdat het familiair is en omdat we 't echt met z'n allen doen."

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.
Benieuwd wat Nederveen voor jouw organisatie kan betekenen?
Neem dan contact op met:
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur