Dé opleider voor logistiek Nederland

Op reis met camper of caravan?

Caravan

Ben je op zoek naar meer informatie over het halen van je caravan rijbewijs? Bij ons kun je terecht voor een praktische caravantraining waarbij je handige tips en tricks leert om veilig de weg op te gaan met jouw eigen huis op wielen.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor het rijden met een caravan? Om te mogen rijden met een caravan heb je het BE rijbewijs nodig. Wij bieden een praktische training gericht op jouw eigen combinatie. Ook als je nog geen rijbewijs BE hebt, kun je bij ons terecht om deze te halen. Ben je onzeker over jouw vaardigheden terwijl je wel in het bezit bent van het juiste rijbewijs? In dat geval kan deze training je helpen en de nodigde handvatten bieden.

Tijdens de rijopleiding Tijdens de opleiding voor het caravan rijbewijs kun je kiezen uit twee varianten: een dagopleiding met aansluitend examen of een opleiding verdeeld over twee dagdelen met aansluitend examen. Na deze training weet je alles over de mogelijkheden van jouw eigen combinatie en ben je beter zichtbaar in het verkeer. Bovendien is ook de behendigheid van de combinatie verbeterd, zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
51 jaar
Ervaring
9Kiyoh
Klanttevredenheid

Camper

Ben je toe aan een roadtrip, vakantie of wil je er gewoon even tussenuit? Voel de vrijheid van de open weg met het camperrijbewijs (C1) en ga en sta waar je maar wilt. Met het C1 rijbewijs zonder Code 95 leer je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om veilig en zelfverzekerd achter het stuur te zitten van een vrachtwagen, zonder dat je hiervan je beroep hoeft te maken. Wil je deze zomer nog op vakantie met de camper? Begin dan snel!

Welk rijbewijs heb ik nodig voor de camper? Om een camper te mogen besturen, heb je het C1 rijbewijs nodig. Met het C1 rijbewijs, ook wel camperrijbewijs genoemd, mag je een motorrijtuig besturen tussen de 3.500 en 7.500kg. Heb je een camper lichter dan 3.500 kg, dan is een B rijbewijs voldoende.

Tijdens de rijopleiding De rijopleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Bij Nederveen zijn deze beschikbaar in twee varianten: klassikaal en blended. De theorie van het camperrijbewijs zonder Code 95 bestaat uit 1 theoriemodule: RVMC-1.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op
Klantenservice
Opleidingsadvies