Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Op reis met camper of caravan?

Caravan

Een eigen huis op wielen of lekker op vakantie met de caravan? Met de praktische handvatten en tips die je bij ons tijdens de caravantraining op doet word de rit naar de route Soleil net iets prettiger!

Om te mogen rijden met een caravan heb je het aanhanger rijbewijs BE nodig. Wij bieden een praktische training gericht op jouw eigen combinatie. Ben je onzeker over jouw vaardigheden terwijl je wel in het bezit bent van het juiste rijbewijs? In dat geval kan deze training je ook helpen en de benodigde handvatten bieden.

De opleiding E achter B bieden wij in twee varianten. Namelijk een dagopleiding met aansluitend examen en een opleiding verdeeld over twee dagdelen met aansluitend examen.

Na deze training weet je de mogelijkheden van jouw eigen combinatie, ben je beter zichtbaar in het verkeer en weet je goed hoe je moet kijken. Buiten dat, is ook de behendigheid van de combinatie verbeterd en kun je nu goed en zelfverzekerd de weg op met de caravan!

15.000
Leerlingen
2.000
Bedrijven
50 jaar
Ervaring

Camper

Ben je toe aan een roadtrip, vakantie of wil je er gewoon even tussenuit met de camper? Voel de vrijheid met het camperrijbewijs (C1) en ga en sta waar je maar wilt.

Welk rijbewijs heb ik nodig voor de camper? Om een camper te mogen besturen, heb je het C1 rijbewijs nodig. Met het C1 rijbewijs, ook wel camper rijbewijs genoemd, mag je een motorrijtuig besturen tussen de 3.500 en 7.500kg. Heb je een camper lichter dan 3.500 kg, dan is een B rijbewijs voldoende.

Tijdens de rijopleiding De rijopleiding bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Deze zijn beschikbaar in drie varianten: klassikaal, blended en e-learning. Wil je deze zomer op vakantie met de camper? Begin dan snel!

Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op
Nederveen opleidingen en trainingen