Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
blogs
19 april 2024
Nederveen Extra periode 4
  • Nieuws en regelgeving: de laatste updates
  • Bewust Veilig dag 2024
  • Nieuwe testvragen in autotheorie-examen
  • Gratis online theorieles bij het trekker rijbewijs voor LTO leden
null

Bewust Veilig dag 2024 Op 27 maart 2024 was Nederveen aanwezig bij Boer BV om een Toolbox te verzorgen in het kader van Bewust Veilig Dag 2024. Op deze dag besteden honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoudssector extra aandacht aan veilig en gezond werken, waar onze missie perfect op aansluit; veilig rijden, veilig werken.

null

Nieuwe testvragen in autotheorie-examen Vanaf 17 april zijn er nieuwe testvragen te vinden in het theorie-examen voor de auto. Deze nieuwe testvraag begint met een kort filmpje van maximaal 5 seconden en eindigt met een stilstaande afbeelding. De testvragen tellen niet mee voor het eindresultaat. Aan de inhoud van het examen verandert niks. Kandidaten hoeven dus geen andere lesstof te leren. Het voordeel van deze nieuwe testvraag is dat het korte filmpje meer informatie over een verkeerssituatie geeft aan de kandidaat dan een afbeelding.

Gratis online theorieles bij het trekker rijbewijs voor LTO leden LTO leden krijgen gratis online theorielessen bij een praktijkopleiding van Nederveen.

<u>Schrijf je in via het LTO</u>

Jouw mening telt! Wij blijven altijd aan onze klanttevredenheid werken. Daarom is jouw mening belangrijk. Help ons en laat je mening achter over deze e-mail. Let wel op: het formulier is volledig anoniem, wij kunnen daarom geen directe antwoorden teruggeven.

<u>Laat hier je mening achter</u>

Nederveen Extra periode 4
Lees meer
Nederveen Extra periode 3
Lees meer
Nederveen Extra periode 2
Lees meer
Tweede Kamer wil gedoogbeleid B-rijbewijs voor elektrische bestelbus
Lees meer
Per 1 juli 2024 is het C1 rijbewijs verplicht voor elektrische bestelbussen
Lees meer