Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Serviceportaal voor het beheer van opleidingen en trainingen

Met het serviceportaal heb je als manager de regie over je opleidingen en trainingen. Vereenvoudig je administratie, bespaar kostbare tijd en behaal succes met helder inzicht. Een opleiding zorgt ervoor dat je verder komt en daar helpen wij onze klanten en partners graag bij. Vraag een adviesgesprek of demo aan en ervaar het serviceportaal.

Functionaliteiten
Planning & agenda
Direct plannen
In het portaal kunnen medewerkers moeiteloos worden aangemaakt en direct worden ingepland voor opleidingen en trainingen. Bij het inplannen van een training kunnen momentvoorkeuren worden aangegeven, zodat het aansluit op jouw wensen.
Medewerkers & voortgang
Actueel inzicht
In het portaal zie je in één oogopslag de geplande opleidingen en trainingen, inclusief voortgang en Code 95-status van leerlingen. Beheer alle medewerkers en wijs ze toe aan relevante cursussen. Medewerkers kunnen ook een account aanmaken voor toegang.
Administratie & financiën
Volledige controle
In het portaal beheer je eenvoudig persoons- en bedrijfsgegevens, krijg je direct inzicht in facturen en de status en heb je inzicht in de behaalde certificaten en diploma's. Alles handig georganiseerd op één plek, waardoor je efficiënt kunt navigeren en alle informatie kunt beheren.

Advies en een demonstratie van het serviceportaal nodig?

Sebastiaan Kock
Accountmanager

Vul dit formulier in en we nemen contact op

OnderwerpOrganisatieNaamE-mailadresTelefoonnummer
Verzenden