Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
 • Nooit meer fietsen
 • Lekker toeren in de zomer
 • Snel van A naar B in de stad
 • Nooit meer wachten op de bus
Inschrijven Contact opnemen
rijopleidingenbrommer theorie (am)

Brommer theorie (AM)

Toelatingseisen: je moet minimaal 15,5 jaar zijn voordat je begint
Voorbereiding: we raden je aan om alvast te beginnen met leren
Resultaat: als je slaagt heb je het theorie-examen voor het AM rijbewijs behaald
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de theoriecursus

Met de scooter naar school of gebruik maken van de deelscooters in de stad? Dan is het scooter rijbewijs iets voor jou! Maar voordat je met de praktijk kan beginnen moet je je theorie hebben behaald.

Om je scooter rijbewijs te halen doe je eerst scooter theorie examen. Als je hiervoor bent geslaagd kun je bij ons ook terecht voor het praktijk onderdeel van het scooter rijbewijs. Wist je dat je al vanaf 15,5 jaar scooter theorie examen mag doen? Vanaf 16 jaar mag je ook rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Slaag je voor het examen bromfiets dan mag je ook in een brommobiel rijden. Andersom geldt dat niet voor het aparte praktijkexamen brommobiel.

We bieden een compleet pakket aan voor de scooter theorie. Het pakket dat wij aanbieden bestaat uit een theorieboek waarmee je ook toegang krijgt tot de e-learning (3 maanden geldig na de 1e inlog). Je hebt 15 uur toegang tot deze stof en bied ook 40 realistische oefen examens. Indien 15 uur niet genoeg is het mogelijk om deze kosteloos te verlengen.

Met de aanschaf van dit pakket krijg je ook onbeperkt toegang tot de klassikale cursus dagen die worden gegeven op locatie bij Nederveen. Met deze cursus dagen krijg je extra hulp met het begrijpen en leren van de stof. Het overzicht van deze cursusdagen vind je onder Varianten, data en prijzen.

Samen met de uitgever van de theorieboeken zijn wij er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat het examengeld terugbetaald wordt als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je ook nog eens € 100,-! Voor de actievoorwaarden kan je hier terecht.

Hoe ziet het theorie examen brommer eruit?

Bij het brommer theorie examen van het CBR word je getoetst op verkeersregels en verkeersinzicht. De vragen beantwoordt je op een computer bij het CBR.

Voor een theorie-examen heb je 30 minuten de tijd en zal je direct de uitslag krijgen nadat je klaar bent met het examen. Het examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen. Van deze 50 vragen moet je er 44 goed beantwoorden om te slagen.

Als je geslaagd bent voor het brommer theorie examen is deze 1,5 jaar geldig en kan je je bij ons aanmelden voor de praktijkles.

+ Lees Meer

De voordelen van theoriecursus bij Nederveen

 • Vakbekwame instructeurs en docenten
 • Persoonlijke en individuele benadering
 • Professionele en prettige leeromgeving
 • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

Het theorie-examen van de brommer kan je zelf plannen! Dit doe je via www.mijncbr.nl De kosten voor een CBR theorie-examen bedragen €37,-

incl.
btw tonen
Theoriepakket brommer - Cursusmomenten
In het zelfstudie pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je met een theorieboek met alle lesstof. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Ook krijg je toegang tot de cursusmomenten, deze worden in de avonduren gehouden aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam.
€ 74,95
incl. btw
Theoriepakket brommer - Cursusmomenten
Dinsdag 14 maart 2023
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam

In het zelfstudie pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je met een theorieboek met alle lesstof. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Ook krijg je toegang tot de cursusmomenten, deze worden in de avonduren gehouden aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam.
 • Een theorieboek
 • 15 uur toegang tot online examentraining
€ 74,95
incl. btw
Tijdens de opleiding
Inschrijven
Reserveer een CBR-examen
E-learning + Theorieboek
De avondcursus
Welkom
Theorie-examen
Inschrijven

Schrijf je in voor een van de cursusmomenten door de stappen te volgen op de website. Na het inschrijven voor de opleiding, krijg je een bevestiging van de inschrijving per e-mail met daarbij de instructies om het theorieboek op te halen.

Inschrijven
Reserveer een CBR-examen

Om officieel examen voor je scooter rijbewijs te doen moet je een theorie examen aanvragen bij het CBR. Dit doe je op de website van het CBR en in te loggen met je DigiD. Vervolgens klik je op "Nu aanvragen" bovenaan de pagina. Ga naar bromfiets en selecteer "Theorie-examen bromfiets (AMTH)" Na deze stap kan je een plaats en datum voor je examen kiezen en betaal je voor je examen.

Mijn CBR
E-learning + Theorieboek

Na het ontvangen van de bevestiging ligt het theorieboek voor het brommer rijbewijs klaar om opgehaald te worden op onze locatie aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam. Op de achterkant van elk theorie boek staat een unieke code waarmee je toegang hebt tot de E-learning en de examentraining.

klik hieronder voor de routebeschrijving ons adres.

Ons adres
De avondcursus

Ook inbegrepen in dit pakket is toegang tot de avondcursus. Bij het inschrijven kies je een van de mogelijke datums.

Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Theorie-examen
Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
10
Prima instructeur
Prima opleiding
7 februari 2023
Wouter, Duiven
8
Trapgewijs naar het eindresultaat met fijne instructeurs in een gezellige atmosfeer
Met een goede accomodatie waar de afeer gezellig is maken de instructeurs de leerlingen klaar voor het examen
2 februari 2023
John, Oud Alblas
7
Goed materiaal vriendelijk
goede duidelijke opleiding vriendelijk goed materiaal minpuntje is om iets minder voor te zeggen hoe je het doen moet want op het examen wordt het ook niet voorgezegd
2 februari 2023
Cornelis, Alblasserdam
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Brommer theorie (AM)
Wat zijn de openingstijden van Nederveen?

De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot en met 17:00 uur. Kijk voor de openingstijden op feestdagen onderaan de website. Mocht je een vraag, opmerking of suggestie hebben dan kun je die via ons contactformulier delen.

Wat als ik een klacht heb?

Dagelijks doen we ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen naar tevredenheid van onze leerlingen uit te voeren. Is dat in jouw ogen onvoldoende gelukt of heb je een vraag of suggestie voor verbetering? Neem dan contact op via ons contactformulier. We streven er naar om binnen 10 werkdagen inhoudelijk op je bericht te reageren. Mocht je desondanks niet tevreden zijn dan kan je contact opnemen met de BOVAG-bemiddelingscommissie via [email protected].

Moet ik op de foto als ik geslaagd ben?

Nee, dit is jouw eigen keuze. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden om jouw succes te delen op onze social mediakanalen!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan bij Nederveen op locatie pinnen of online betalen via iDEAL.