Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Niet meer wachten op het OV
  • Lekker toeren in de zomer
  • Snel van A naar B in de stad
  • Leer het verkeer goed kennen
Inschrijven Neem contact op
rijopleidingenscooter-theorie-brommer-theorie

Scooter theorie (AM)

Toelatingseisen: je moet minimaal 15,5 jaar zijn voordat je begint
Voorbereiding: we raden je aan om het theorieboek op te halen en alvast te beginnen met leren
Resultaat: als je slaagt heb je het theorie-examen voor het AM rijbewijs behaald
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de theoriecursus

Ben je het helemaal zat om naar school te fietsen of wil je gewoon nooit meer wachten op het OV? Dan is het scooter rijbewijs iets voor jou! Maar voordat je met de praktijk kan beginnen moet je eerst de theorie hebben behaald.

Wist je dat je al vanaf 15,5 jaar brommer theorie-examen mag doen? De rijlessen en het praktijkexamen voor het brommer rijbewijs mag je volgen vanaf 16 jaar. Om je brommer rijbewijs te halen doe je eerst scooter theorie-examen. Als je bent geslaagd kun je bij ons ook terecht voor het praktijk onderdeel van het scooter rijbewijs.

Het pakket dat wij aanbieden bestaat uit een theorieboek inclusief toegang tot de e-learning, deze is 3 maanden geldig na de 1e inlog. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Indien 15 uur niet genoeg is, kan dit kosteloos verlengd worden.

Met de aanschaf van dit pakket krijg je ook onbeperkt toegang tot de klassikale cursus momenten die worden gegeven op locatie bij Nederveen aan de Hakgriend 4F. Met deze avondcursus krijg je extra hulp met het begrijpen en leren van de stof.

Samen met de uitgever van de theorieboeken zijn wij er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat het examengeld terugbetaald wordt als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je het theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je ook nog eens €100,-! Voor de actievoorwaarden kan je hier terecht. Neem contact met ons op en wij brengen je in contact met de uitgeverij.

+ Lees Meer

De voordelen van theoriecursus bij Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Competitieve en marktconforme prijzen
Varianten, data & prijzen

Het theorie-examen van de brommer kan je zelf plannen! Dit doe je via www.mijncbr.nl De kosten voor een CBR theorie-examen bedragen €41,-

excl.
btw tonen
Theoriemodule Brommer (AM) - avond/klassikaal
Dit pakket omvat een theorieboek en een avondcursus op locatie (Hakgriend 4F, Hardinxveld-Giessendam) om je voor te bereiden op het theorie-examen.
€ 73,56
excl. btw
Theoriemodule Brommer (AM) - avond/klassikaal
Do 21 december 2023 18:00 - 21:00
Hardinxveld
nog 20 plekken beschikbaar

€ 73,56
excl. btw
Theorieboek Brommer (AM) - boek met e-learning
Dit zelfstudiepakket bevat een theorieboek en 15 uur online examentraining om je voor te bereiden op het theorie-examen.
€ 40,49
excl. btw
Tijdens de opleiding
Inschrijven
Reserveer een CBR-examen
E-learning + Theorieboek
Welkom
De avondcursus
Theorie-examen
Inschrijven

Schrijf je in voor één van de cursusmomenten op de website. Na het inschrijven voor de opleiding, krijg je een bevestiging van de inschrijving per e-mail met daarbij de instructies om het theorieboek op te halen.

Reserveer een CBR-examen

Om officieel examen voor je scooter rijbewijs te doen moet je een theorie-examen aanvragen bij het CBR. Dit doe je op de website van het CBR door in te loggen met je DigiD. Vervolgens klik je op "Nu aanvragen" bovenaan de pagina. Ga naar bromfiets en selecteer "Theorie-examen bromfiets (AMTH)" Na deze stap kan je een plaats en datum voor je examen kiezen en betaal je voor het examen.

Mijn CBR
E-learning + Theorieboek

Na het ontvangen van de bevestiging ligt het theorieboek voor het brommer rijbewijs klaar om opgehaald te worden op onze locatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Op de achterkant van elk theorie boek staat een unieke code waarmee je toegang hebt tot de e-learning en de online examentraining. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining.

klik hieronder voor de routebeschrijving ons adres.

Ons adres
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald door de desbetreffende instructeur/docent. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

De avondcursus

Bij inschrijving van dit pakket krijg je toegang tot de avondcursus. Je kunt bij de inschrijving een keuze maken uit de beschikbare datums. In 3 uur tijd worden de examens geoefend en doorgesproken. Bereid de lesstof thuis goed voor, zodat je tijdens de avondcursus de juiste vragen kan stellen.

Theorie-examen

Bij het brommer theorie-examen van het CBR word je getoetst op verkeersregels en verkeersinzicht. De vragen beantwoord je op een computer bij het CBR.

Voor het theorie-examen heb je 30 minuten de tijd en zal je direct de uitslag krijgen nadat je klaar bent met het examen. Het examen bestaat uit 50 meerkeuze vragen. Van deze 50 vragen moet je 44 vragen goed beantwoorden om te slagen.

Als je geslaagd bent voor het brommer theorie-examen is deze 1,5 jaar geldig en kan je jezelf bij ons aanmelden voor de praktijkles.

Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
10
Top instructeur
Goede instructeur met veel geduld en zeer behulpzaam. Geniet van zijn vak en voert het met plezier uit.
7 december 2023
Bjorn (Bjorn), Woudrichem
10
Goede rijschool met fijne rij-instructeur
Een hele fijne rijschool waar alles goed geregeld is. Daarnaast een ontzettend vriendelijke rij-instructeur gehad die altijd heel geduldig was en duidelijk situaties uit kon leggen en passend advies gaf.
31 oktober 2023
Jesse, Dordrecht
9
Goede rijschool
Goede rijschool. Mijn rijinstructeur Koen Meurs was een leuke man, waarbij ik me direct op mijn gemak voelde.
28 oktober 2023
Esmee, Rijswijk (NB)
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Brommer theorie (AM)
Algemene vragen
Wanneer worden de klassikale cursusmomenten georganiseerd?

De klassikale cursusmomenten zijn inbegrepen in het theoriepakket. Deze worden in de avonduren gehouden bij ons aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. De data van de cursusmomenten staan hierboven bij Varianten, data & prijzen.

Bij de aanschaf van het theoriepakket krijg je onbeperkt toegang tot deze cursusmomenten. Je kan jezelf inschrijven voor deze cursusmomenten door bij de data op de knop inschrijven te klikken.

Hoelang is mijn scooter theorie geldig?

Als je slaagt voor je scooter theorie is deze 1,5 jaar geldig.

Hoe reserveer ik mijn scooter theorie-examen?

Het scooter theorie examen moet je zelf plannen via www.mijncbr.nl

Wat kost een scooter theorie examen?

Het scooter theorie-examen is niet inbegrepen in het theorie pakket dat we aanbieden. De kosten van een theorie examen bij het CBR zijn €41,-

Kan ik het theorie-examen oefenen?

Bij het theorieboek zit 15 uur aan online examentraining. Het is mogelijk om dit kosteloos te verlengen als 15 uur niet genoeg is.

Hoeveel kost een cursus brommertheorie?

Een theorie cursus inclusief theorieboek met online examentraining kost €61,94 excl. BTW

Kan ik de theorielessen online volgen?

Nee, de theorielessen zijn klassikaal op onze locatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Je krijgt met het theoriepakket wel toegang tot 15 uur online examentraining.

Mag ik ook in een brommobiel rijden met dit rijbewijs?

Slaag je voor het examen bromfiets dan mag je ook in een brommobiel rijden. Andersom geldt dat niet voor het aparte praktijkexamen brommobiel.

Wat zijn de actievoorwaarden van de geld terug actie?

Samen met onze theorieboeken leverancier hebben we een actie waar je je examen geld terug kan krijgen als het toch niet lukt om te slagen. Lukt het wel om te slagen en heb je geen fouten gemaakt op je examen dan maak je zelfs kans op €100,-

Deze actie word aangeboden door VekaBest en theorie-leren.nl, informeer jezelf goed met alle actievoorwaarden om in aanmerking te komen voor deze actie. De actievoorwaarden zijn te lezen op deze site.