Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
 • Nooit meer fietsen
 • Lekker toeren in de zomer
 • Snel van A naar B in de stad
 • Nooit meer wachten op de bus
Inschrijven Contact opnemen
rijopleidingenbrommer theorie (am)

Brommer theorie (AM)

Toelatingseisen: je moet minimaal 15,5 jaar zijn voordat je begint
Voorbereiding: we raden je aan om alvast te beginnen met leren
Resultaat: als je slaagt heb je het theorie-examen voor het AM rijbewijs behaald
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de theoriecursus

Om je rijbewijs te halen doe je eerst theorie-examen. Als je hiervoor bent geslaagd kun je rijles nemen. Wist je dat je al vanaf 15,5 jaar theorie-examen mag doen? Vanaf 16 jaar mag je ook rijlessen volgen en praktijkexamen doen. Slaag je voor het examen bromfiets dan mag je ook in een brommobiel rijden. Andersom geldt dat niet voor het aparte praktijkexamen brommobiel.

We bieden een compleet pakket aan voor de brommer theorie. Dit pakket bevat het theorieboek waarmee je ook toegang krijgt tot de e-learning (3 maanden geldig na de 1e inlog). Je hebt 15 uur toegang tot deze stof en bied ook 40 realistische oefen examens. Indien 15 uur niet genoeg is het mogelijk om deze kosteloos te verlengen.

Met de aanschaf van dit pakket krijg je ook onbeperkt toegang tot de klassikale cursus dagen die worden gegeven op locatie bij Nederveen. Met deze cursus dagen krijg je extra hulp met het begrijpen en leren van de stof.

Wij zijn er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat wij het examengeld terugbetalen als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je van ons ook nog eens € 100,-!

+ Lees Meer

De voordelen van theoriecursus bij Nederveen

 • Vakbekwame instructeurs en docenten
 • Persoonlijke en individuele benadering
 • Professionele en prettige leeromgeving
 • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

Het theorie-examen van de brommer kan je zelf plannen! Dit doe je via www.mijncbr.nl De kosten voor een CBR theorie-examen bedragen € 41,50.

incl.
btw tonen
Theoriepakket brommer
In het zelfstudie pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je door een theorieboek met alle lesstof. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining.
€ 72,54
incl. btw
Theoriepakket brommer
Dinsdag 18 oktober 2022
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam
Dinsdag 29 november 2022
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam

In het zelfstudie pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je door een theorieboek met alle lesstof. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining.
 • Een theorieboek
 • 15 uur toegang tot online examentraining
€ 72,54
incl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
E-learning + Theorieboek
Theorie-examen
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

E-learning + Theorieboek

Voordat je start met je praktijklessen, raden we je aan om alvast te beginnen met het leren van de theorie. Dit kan aan de hand van e-learning en een theorieboek.

Theorie-examen
Tevredenheid
i
We hebben nog niet genoeg beoordelingen van deze specifieke opleiding. Dit is hoe leerlingen gemiddeld de opleidingen bij Nederveen beoordelen.
1158 leerlingen beoordelen deze opleiding met een 8.7
Opleiding
Bij Nederveen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen van Nederveen
9
aardig personeel goede service
gewoon goed
26 september 2022
Corne, tienhoven
10
Met goed overleg snel handelen
Gezellige en duidelijke lessen. Aandacht tijdens lessen word goed gelegd op zwakke punten en zijn binnen de beoogde uren op niveau geholpen.
23 september 2022
Jonathan, Hardinxveld-Giessendam
10
Spannend
Ja rijden op z'n grote wagen maar met een goede leermeester en ze hebben geduld met je heb ik hem toch binnen zelf nooit gedacht maar zo zie je dan als je wilt is er een weg
19 september 2022
Marc, WADDINXVEEN
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen