Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
Vacature medewerker Customer Service

Wil jij werken op het snijvlak van operatie en commercie? En ben je gedreven, klantgericht en een kei in dingen regelen? Dan hebben we een mooie positie voor jou, met doorgroei mogelijkheden!

Nederveen werkt dagelijks met een team van ruim 40 collega’s aan het verbeteren van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven wij (rij)opleidingen en (Code 95) trainingen aan zowel particuliere als beroepsmatige leerlingen. Daarnaast helpen we bedrijven bij regelen en overzichtelijk houden van de opleidingsbehoefte van hun logistieke medewerkersdoor. Het familiebedrijf Nederveen bestaat 50 jaar. In onze dienstverlening staan vakbekwaamheid, toegankelijkheid en gastvrijheid centraal. Onze cultuur kenmerkt zich als pragmatisch en ambitieus waarbij presteren en plezier hand in hand gaan.

Wat je gaat doen

Het doel van de medewerker customer service is om samen met het team (5 FTE) een uitstekende service te leveren en de benodigde mensen, middelen en materialen daarvoor zo goed mogelijk te verzorgen. Je houd je bezig met de volgende werkzaamheden:

• Contact met bestaande opdrachtgevers over de gewenste opleidings- en trainingsmomenten voor hun medewerkers en deze reserveren/plannen. • Regelen dat leerlingen een opleiding of training kunnen volgen en dit administratief afwikkelen in de systemen en daarover communiceren. • Opnemen en beantwoorden van vragen en klachten en voorkomen van herhaling door vernieuwde informatievoorziening en structurele oplossingen. • Voorbereiden van geplande opleidings- en trainingsmomenten door het inplannen van resources zoals voertuigen, lokalen, docenten en materialen. • Invulling geven aan de bereikbaarheid en informatievoorziening van Nederveen via de verschillende kanalen zoals de telefoon, website en balie.

Wat wij vragen

• HBO werk- en denkniveau met een opleiding richting CE, Logistiek, Bedrijfskunde of Management • 0-2 jaar werkervaring in een commercieel operationele rol, bijvoorbeeld op de customer service • Gewend om met digitale systemen te werken en interesse in agile en scrumwerkmethoden

Wat wij bieden

Een uitdagende functie in een groeiend en ambitieus no-nonsense bedrijf met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Nederveen heeft een platte organisatie structuur en een collegiale omgeving waarin ontwikkeling en persoonlijke groei wordt gestimuleerd.

• Een team van meer dan 30 leuke en gezellige collega’s • Ruimte en vrijheid om je werk flexibel in te delen • Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling • 26 vakantiedagen en iedere vrijdag een lekkere lunch • Goede pensioenregeling zonder eigen bijdrage • Korting op onze eigen opleidingen, bijvoorbeeld voor een rijbewijs • Extra voordelen zoals een fietsplan en spaarprogramma

Sollicitatieprocedure
Solliciteren
Direct via het formulier
Telefonisch interview
De eerste kennismaking
Interview op kantoor
Ontdek de wereld van Nederveen
Arbeidsvoorwaarden
Komen we tot een match?
Nederveen-er
Van harte welkom!
Solliciteren

Via de sollicitatie pagina kun je direct solliciteren op een functie bij Nederveen. Je vult daarbij je gegevens in, geeft een motivatie waarom jij graag voor Nederveen wilt werken en upload je CV. Door te solliciteren geef je ons gelijk toestemming om je gegevens in onze systemen op te nemen ten behoeve van de sollicitatieprocedure. We streven ernaar binnen 7 dagen te reageren op je sollicitatie. Bij een positieve beoordeling plannen we een telefonische kennismaking van 30 minuten.

Solliciteren
Telefonisch interview

In een telefonisch interview van 30 minuten maken we voor het eerst kennis. Aan de hand van vijf vragen voeren we een gesprek over je motivatie en ambitie. Ook verkennen we waaraan je graag wilt werken, wat je leuk vind om te doen en wat juist niet. Ook gaan we al even in op de belangrijkste talenten en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in de functie. Na het gesprek denken we na over een verder vervolg. Wanneer we beide de volgende stap willen zetten dan maken we een afspraak op kantoor voor het vervolggesprek.

Solliciteren
Interview op kantoor

Tijdens het interview op kantoor gaan we verder in op je ambitie en arbeidsverleden en kijken we samen naar de toekomst. Dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten. We kijken naar een match met de bedrijfscultuur en de belangrijkste vaardigheden en talenten voor de functie worden besproken. We vertellen je graag meer over onze missie en de activiteiten die we uitvoeren en geven je een rondleiding op onze locatie. Na het gesprek denken we na over het vervolg en nemen we beide een beslissing. Soms plannen we een extra kennismakingsgesprek of meeloop dag in.

Solliciteren
Arbeidsvoorwaarden

Als we beide een match zien op de functie en bedrijfscultuur kunnen we de volgende stap zetten. Na een eerdere verkenning bespreken we nu in detail de arbeidsvoorwaarden. Kunnen we tot een daadwerkelijke overeenkomst komen? Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden zet Nederveen zich in om haar secundaire arbeidsvoorwaarden aantrekkelijk te maken. Daarbij kun je denken aan persoonlijke ontwikkeling, coaching en dingen zoals een fietsplan. Als we tot overeenstemming komen heten we je van harte welkom bij onze organisatie.

Solliciteren
Nederveen-er

Gefeliciteerd, welkom bij Nederveen opleidingen en trainingen. We noemen je vanaf nu een Nederveen-er. Tijdens de eerste dagen zorgen we voor een warm welkom en maken we je wegwijs binnen de organisatie. Uiteraard ga je kennismaken met de verschillende afdelingen, hun werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Ook ga je zo snel mogelijk een BHV cursus volgen. Na een aantal dagen maak je in overleg met je leidinggevende of ervaren collega een inwerkprogramma. Na verloop van tijd heb je je plekje binnen de organisatie gevonden en ben je in staat zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren.

Solliciteren
Heb je vragen over deze functie?
Neem dan contact op met:
Ferdy van Well
Algemeen Directeur