Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

SOOB Subsidiepunt

SOOB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor deze branche en stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt.

Hoe vraag je subsidie aan? Subsidie kun je heel eenvoudig aanvragen. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kan je jezelf hier éénmalig registeren. Je ontvangt een persoonlijke inlog, waarmee je vervolgens subsidie kan aanvragen. Heb je al een account? Log dan in met jouw persoonlijke inlog.

Let op:

  • Het is belangrijk om de aanvraag te doen voordat de opleiding begint.
  • De subsidie is beschikbaar van 1 januari t/m 31 december 2022.
  • Per opleidingscategorie geldt er een subsidieplafond. Zodra dit is bereikt, wordt er geen subsidie meer verstrekt.
Wil je meer weten over SOOB subsidies?
Neem dan contact met ons op
Gertjan Nederveen
Mede eigenaar & Ambassadeur

Nederveen opleidingen en trainingen

Wij werken aan het vergroten van de veiligheid op de weg en op het werk. Daarvoor ontwikkelen, organiseren en geven we (rij)opleidingen en (code 95) trainingen voor beroepsleerlingen en particulieren. We helpen bedrijven bij het regelen en bijhouden van hun registratie van de code 95 nascholing en geven advies over de te volgen opleidingen en trainingen. Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

Vakbekwaam
Ervaren instructeurs en docenten
De opleidingen en trainingen kenmerken zich door een focus op kwaliteit en het vakbekwaam maken van de leerling. Slagingspercentages en beoordelingen zijn bovengemiddeld.
Toegankelijk
Stap-voor-stap begeleiding
Het volgen van een opleiding of training is heel eenvoudig. Nederveen ondersteunt logistieke bedrijven bij hun opleidingsbehoefte en rapporteert over de voortgang en prestaties.
Gastvrij
Professionele en prettige leeromgeving
Leerlingen, klanten en partners ervaren dat het prettig leren is bij Nederveen. Er wordt extra persoonlijke aandacht en zorg besteed zodat iedereen zich thuis voelt.