Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

SOOB subsidie: financiële ondersteuning voor chauffeurs

Nederveen is een 'Gecertificeerd Opleider Transport & Logistiek'. Dat betekent dat er SOOB subsidie beschikbaar is voor opleidingen en trainingen die door ons worden uitgevoerd, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. We vertellen je er graag meer over.

SOOB Subsidiepunt

SOOB is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de transport branche en stimuleert het volgen van opleidingen en trainingen door huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Dit doet SOOB door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt. Nederveen adviseert werkgevers en -nemers over de verschillende mogelijkheden van SOOB subsidie en ondersteunt de administratieve verwerking daarvan.

Als je recht hebt op SOOB subsidie betekent dit dat Nederveen een dossier aanmaakt bij het SOOB Subsidiepunt gekoppeld aan je personeelsnummer of User ID. Voorwaarde daarvoor is dat je werkgever aangesloten is bij STL of dat je de opleiding volgt via het STL. Om in aanmerking te komen voor subsidie, moet je voldoen aan de voorwaarden en moet het dossier juist en volledig worden afgerond. Zowel de werkgever, leerling als opleider hebben hierin een verantwoordelijkheid. In het dossier moet onder andere worden opgenomen: de deelnameregistratie, de product factuur, een loonstrook en het uitslag formulier.

Voor de volledige uitgangspunten en de hoogte van de SOOB subsidies verwijzen we je naar de website van het SOOB Subsidiepunt. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

Advies nodig over SOOB subsidie?

Sebastiaan Kock
Accountmanager

Vul dit formulier in en we nemen contact op

OnderwerpOrganisatieNaamE-mailadresTelefoonnummer
Verzenden