Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
 • OV is verleden tijd
 • Altijd mobiel zijn
 • Op vakantie gaan met de auto
 • Gemakkelijk naar je werk gaan
Inschrijven Contact opnemen
rijopleidingenauto theorie (b)

Auto theorie (B)

Toelatingseisen: je moet minimaal 16 jaar zijn voordat je begint met je theorie
Voorbereiding: we raden je aan om alvast te beginnen met leren
Behaald: als je slaagt heb je het theorie-examen voor het B rijbewijs gehaald
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de theoriecursus

Voor iedereen die wat extra hulp kan of wil gebruiken bij het behalen van het theorie certificaat, heeft Nederveen een interessant aanbod. Bij ons kun je zowel via e-learning als klassikaal je theorie halen. Bij Nederveen kun je iedere dag starten met je theorie cursus.

De pakketten hebben een zeer aantrekkelijk tarief. Wil jij ook je theorie halen met hulp van Nederveen? Schrijf je dan nu in of vraag meer informatie aan via ons kantoor.

Dagcursus theorie Theoriecursus en examen bij het CBR voor jou geregeld - hoe gemakkelijk! Onbeperkt toegang tot de klassikale cursussen Leren en oefenen met e-learning op tablets Theorie-examen (op aanvraag)

E-learning met theorieboek Zelf leren met e-learning en theorieboek

Bij het aanschaffen van een theorieboek krijg je toegang tot de e-learning, deze is 3 maanden geldig vanaf het 1e inlog moment. Deze e-learning geeft je toegang tot 15 uur aan examentrainingen, deze bevat 40 realistische oefenexamens (indien 15 uur niet genoeg kan deze kosteloos verlengd worden).

Wij zijn er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat wij het examengeld terugbetalen als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je van ons ook nog eens € 100,-!

+ Lees Meer

De voordelen van theoriecursus bij Nederveen

 • Vakbekwame instructeurs en docenten
 • Persoonlijke en individuele benadering
 • Professionele en prettige leeromgeving
 • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

De kosten voor een CBR theorie-examen bedragen € 41,50.

incl.
btw tonen
Theoriepakket auto
Met dit pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je aan de hand van een theorieboek met e-learning. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Daarnaast krijg je ook examentraining op locatie door ervaren docenten.
€ 74,95
incl. btw
Theoriepakket auto
Woensdag 15 februari 2023
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam
Woensdag 22 maart 2023
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam
Woensdag 19 april 2023
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam

Met dit pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je aan de hand van een theorieboek met e-learning. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Daarnaast krijg je ook examentraining op locatie door ervaren docenten.
 • Theorieboek
 • 15 uur online examentraining
 • 3 uur examentraining door een ervaren docent
€ 74,95
incl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Dagcursus Theorie
E-learning en Theorieboek
Theorie-examen
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Dagcursus Theorie

Theoriecursus en examen bij het CBR voor jou geregeld - hoe gemakkelijk! Je krijgt les in een echt leslokaal van 8.30 uur tot 16.00 uur Leren en oefenen met e-learning op tablets Theorie-examen (op aanvraag)

E-learning en Theorieboek

Zelf leren met e-learning en theorieboek

Theorie-examen

Om het examen te behalen is het goed om te weten hoeveel fouten je per onderdeel mag hebben. Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, minimaal 13 vragen of meer goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, minimaal 10 vragen of meer goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, minimaal 25 vragen of meer goed beantwoorden. Bij de twee onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.
Als je je examen binnen het CBR hebt gedaan krijg je direct de uitslag of je geslaagd of gezakt bent.

Auto rijbewijs (B)
Tevredenheid
2542 leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 8.6
Opleidingen en trainingen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen op klantenvertellen.nl
10
Prima instructeur
Prima opleiding
7 februari 2023
Wouter, Duiven
8
Trapgewijs naar het eindresultaat met fijne instructeurs in een gezellige atmosfeer
Met een goede accomodatie waar de afeer gezellig is maken de instructeurs de leerlingen klaar voor het examen
2 februari 2023
John, Oud Alblas
7
Goed materiaal vriendelijk
goede duidelijke opleiding vriendelijk goed materiaal minpuntje is om iets minder voor te zeggen hoe je het doen moet want op het examen wordt het ook niet voorgezegd
2 februari 2023
Cornelis, Alblasserdam
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Algemene voorwaarden
Wat zijn de openingstijden van Nederveen?

De openingstijden van het kantoor zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot en met 17:00 uur. Kijk voor de openingstijden op feestdagen onderaan de website. Mocht je een vraag, opmerking of suggestie hebben dan kun je die via ons contactformulier delen.

Wat als ik een klacht heb?

Dagelijks doen we ons uiterste best om onze opleidingen en trainingen naar tevredenheid van onze leerlingen uit te voeren. Is dat in jouw ogen onvoldoende gelukt of heb je een vraag of suggestie voor verbetering? Neem dan contact op via ons contactformulier. We streven er naar om binnen 10 werkdagen inhoudelijk op je bericht te reageren. Mocht je desondanks niet tevreden zijn dan kan je contact opnemen met de BOVAG-bemiddelingscommissie via [email protected].

Moet ik op de foto als ik geslaagd ben?

Nee, dit is jouw eigen keuze. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden om jouw succes te delen op onze social mediakanalen!

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kan bij Nederveen op locatie pinnen of online betalen via iDEAL.