Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
 • OV is verleden tijd
 • Altijd mobiel zijn
 • Op vakantie gaan met de auto
 • Gemakkelijk naar je werk gaan
Inschrijven Contact opnemen
rijopleidingenauto theorie (b)

Auto theorie (B)

Toelatingseisen: je moet minimaal 16 jaar zijn voordat je begint met je theorie
Voorbereiding: we raden je aan om alvast te beginnen met leren
Behaald: als je slaagt heb je het theorie-examen voor het B rijbewijs gehaald
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de theoriecursus

Voor iedereen die wat extra hulp kan of wil gebruiken bij het behalen van het theorie certificaat, heeft Nederveen een interessant aanbod. Bij ons kun je zowel via e-learning als klassikaal je theorie halen. Bij Nederveen kun je iedere dag starten met je theorie cursus.

De pakketten hebben een zeer aantrekkelijk tarief. Wil jij ook je theorie halen met hulp van Nederveen? Schrijf je dan nu in of vraag meer informatie aan via ons kantoor.

Dagcursus theorie Theoriecursus en examen bij het CBR voor jou geregeld - hoe gemakkelijk! Onbeperkt toegang tot de klassikale cursussen Leren en oefenen met e-learning op tablets Theorie-examen (op aanvraag)

E-learning met theorieboek Zelf leren met e-learning en theorieboek

Bij het aanschaffen van een theorieboek krijg je toegang tot de e-learning, deze is 3 maanden geldig vanaf het 1e inlog moment. Deze e-learning geeft je toegang tot 15 uur aan examentrainingen, deze bevat 40 realistische oefenexamens (indien 15 uur niet genoeg kan deze kosteloos verlengd worden).

Wij zijn er zó zeker van dat je dankzij dit pakket zult slagen, dat wij het examengeld terugbetalen als het onverhoopt toch niet mocht lukken. Maar lukt het wel en heb je je theorie-examen foutloos afgelegd, dan krijg je van ons ook nog eens € 100,-!

+ Lees Meer

De voordelen van theoriecursus bij Nederveen

 • Vakbekwame instructeurs en docenten
 • Persoonlijke en individuele benadering
 • Professionele en prettige leeromgeving
 • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
 • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

De kosten voor een CBR theorie-examen bedragen € 41,50.

incl.
btw tonen
Theoriepakket auto
Met dit pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je aan de hand van een theorieboek met e-learning. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Daarnaast krijg je ook examentraining op locatie door ervaren docenten.
€ 74,95
incl. btw
Theoriepakket auto
Woensdag 5 oktober 2022
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam
Woensdag 9 november 2022
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam
Woensdag 7 december 2022
18:00 - 21:00, Hardinxveld-Giessendam

Met dit pakket ga je zelf aan de slag met de stof voor het theorie-examen. Dit doe je aan de hand van een theorieboek met e-learning. Om te testen of je de stof beheerst, krijg je 15 uur toegang tot de online examentraining. Daarnaast krijg je ook examentraining op locatie door ervaren docenten.
 • Theorieboek
 • 15 uur online examentraining
 • 3 uur examentraining door een ervaren docent
€ 74,95
incl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Dagcursus Theorie
E-learning en Theorieboek
Theorie-examen
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Dagcursus Theorie

Theoriecursus en examen bij het CBR voor jou geregeld - hoe gemakkelijk! Je krijgt les in een echt leslokaal van 8.30 uur tot 16.00 uur Leren en oefenen met e-learning op tablets Theorie-examen (op aanvraag)

E-learning en Theorieboek

Zelf leren met e-learning en theorieboek

Theorie-examen

Om het examen te behalen is het goed om te weten hoeveel fouten je per onderdeel mag hebben. Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, minimaal 13 vragen of meer goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, minimaal 10 vragen of meer goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, minimaal 25 vragen of meer goed beantwoorden. Bij de twee onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.
Als je je examen binnen het CBR hebt gedaan krijg je direct de uitslag of je geslaagd of gezakt bent.

Auto rijbewijs (B)
Tevredenheid
i
We hebben nog niet genoeg beoordelingen van deze specifieke opleiding. Dit is hoe leerlingen gemiddeld de opleidingen bij Nederveen beoordelen.
1158 leerlingen beoordelen deze opleiding met een 8.7
Opleiding
Bij Nederveen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen van Nederveen
9
aardig personeel goede service
gewoon goed
26 september 2022
Corne, tienhoven
10
Met goed overleg snel handelen
Gezellige en duidelijke lessen. Aandacht tijdens lessen word goed gelegd op zwakke punten en zijn binnen de beoogde uren op niveau geholpen.
23 september 2022
Jonathan, Hardinxveld-Giessendam
10
Spannend
Ja rijden op z'n grote wagen maar met een goede leermeester en ze hebben geduld met je heb ik hem toch binnen zelf nooit gedacht maar zo zie je dan als je wilt is er een weg
19 september 2022
Marc, WADDINXVEEN
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Corona maatregelen
Algemene voorwaarden
Is het gebruik van mondkapjes nog verplicht?

Het gebruik van mondkapjes is vanaf 25-02-2022 niet meer verplicht.

Hoe worden klassikale bijeenkomsten georganiseerd?

Vanaf 25-02-2022 zijn de meeste maatregelen die betrekking hebben op klassikale bijeenkomsten geschrapt. Dit betekent dat er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden en dat het dragen van een mondkapje niet meer verplicht is. Verder is er ook geen limiet meer op de hoeveelheid mensen die een lokaal mogen betreden. Bij Nederveen blijven we wel de basis maatregelen hanteren en zal er dus de mogelijkheid zijn om de handen te desinfecteren. Verder vragen we iedereen om regelmatig de handen te wassen, geen handen te schudden en te niezen in de elleboog.

Wat zijn de huidige maatregelen?

Vanaf 25 februari 2022 is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, ook is daarbij het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Het dragen van een mondkapje is alleen nog verplicht in het OV dus let hierop als je met het openbaar vervoer moet reizen. Verder hanteren we nog wel de basis regels zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en niezen in de elleboog.

Heb ik de coronacheck app nodig?

Nee, je hebt de coronacheck app niet nodig om bij Nederveen binnen te komen.