Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen
  • Handelen bij ongevallen
  • Wet- en regelgeving
  • Verminder ziekteverzuim
  • Ergonomisch laden/lossen
Inschrijven Contact opnemen
trainingenladen lossen, rijden rusten

Laden lossen, Rijden rusten

Toelatingseisen: je moet minimaal 18 jaar zijn en in het bezit van rijbewijs C(E) en/of D(E)
Voorbereiding: er is geen voorbereiding nodig voor deze training
resultaat: na deelname ontvang je een bewijs van deelname aan de training Laden Lossen, Rijden Rusten
Vragen?
Bel ons0184 - 614 674Mail ons[email protected]
Over de training

Gedurende deze cursus doe je kennis op van de digitale tachograaf, bevoegdheden van de controlerende instanties en verantwoordelijkheid met betrekking tot meevoerplichting. Ook het verlenen van medewerking bij controles en de verbetering van communicatie- en houdingsaspecten maken onderdeel uit van de cursus. De training is bedoeld voor chauffeurs met rijbewijs (E bij) C en D.

De training laden en lossen, rijden & rusten, digitale tachograaf informeert chauffeurs en wagenparkbeheerder over de overstap van analoog naar digitaal en geeft inzicht in de werking en de bediening van de digitale tachograaf. Naast veel praktische oefeningen wordt in de training expliciet aandacht besteed aan de wettelijke kaders en implicaties van de digitale tachograaf. Communicatie- en houdingsaspecten maken tevens onderdeel uit van de training.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

• Werking en bediening digitale tachograaf • Arbeidstijdenwet en arbeidstijdenbesluit vervoer • Samenloopregeling • Wettelijke voorschriften • Geluidsoverlast herkennen en vaststellen • Stil laden en lossen • Juist gebruik van hulpmiddelen • Actualisatie EG-vorderingen EEG 561/2006 en 2812/5 • Meewerking controles

De training Laden/Lossen, Rijden/Rusten heeft een nascholingswaarde van 7 theorie-uren. Wil je de scholingsuren mee laten tellen voor Code 95? Geef dit dan van tevoren aan.

+ Lees Meer

De 5 garanties van Nederveen

  • Vakbekwame instructeurs en docenten
  • Persoonlijke en individuele benadering
  • Professionele en prettige leeromgeving
  • Stap-voor-stap uitleg en begeleiding
  • Beste kwaliteit voor een eerlijke prijs
Varianten, data & prijzen

Voor de training Laden lossen, Rijden rusten bieden wij twee varianten aan. Een klassikale variant en een variant met E-learning. De training Laden lossen, Rijden rusten telt mee voor 7 nascholingspunten.

excl.
btw tonen
Laden/Lossen, Rijden/Rusten - E-learning
7 nascholingspunten
E-learning van 4 uur en een klassikaal moment van 3 uur
€ 189
excl. btw
Laden/Lossen, Rijden/Rusten - E-learning
Op aanvraag
Deze cursus is op aanvraag in te plannen. Neem contact op met de klantenservice en we gaan samen op zoek naar een geschikte datum.

E-learning van 4 uur en een klassikaal moment van 3 uur
Laden/Lossen, Rijden/Rusten - E-learning
€ 189
excl. btw
*Aan- en afmeldkosten bij Code 95
Per persoon per dag
€ 29,50
excl. btw
Laden/Lossen, Rijden/Rusten - Dagcursus
7 nascholingspunten
Een klassikale dagopleiding van 8 uur met lunch op locatie
€ 189
excl. btw
Tijdens de opleiding
Welkom
Bij Nederveen
Ochtendprogramma
Het eerste deel van de training
Lunch
Eet smakelijk!
Middagprogramma
Het tweede deel van de training
Welkom

We ontvangen je op onze opleidingslocatie aan de Hakgriend 4F in Hardinxveld-Giessendam. Al onze (rij)opleidingen en (code 95) trainingen vinden hier plaats. Parkeren kan aan de overkant van de hoofdingang op het grote parkeerterrein. Bij binnenkomst wordt op verschillende schermen vermeld waar en wanneer je de opleiding of training kunt volgen en wie je instructeur of docent zal zijn. Volg je een praktijkopleiding? Dan word je vanzelf opgehaald. Volg je een training? Meld je dan op het vermelde tijdstip bij het lokaal. Ben je wat eerder? Neem gerust plaats in de gemeenschappelijke ruimte en pak een lekker kopje koffie, thee of water.

Ochtendprogramma

De opleiding Laden Lossen, Rijden Rusten is een theorieopleiding. De opleiding duurt een hele dag van 08.00 tot 16.00 uur en bevat een lunchpauze. De opleiding zal klassikaal zijn en gegeven worden te Nederveen. In de theoriecursus zal er aandacht worden besteed aan het werken met een digitale tachograaf. Je leert in deze opleiding de werking en bediening van de digitale tachograaf. Door middel van veel praktijkoefeningen ga je aan de slag met de digitale tachograaf. De wettelijke kaders en implicaties van de digitale tachograaf, communicatie- en houdingsaspecten maken tevens onderdeel uit van de opleiding.

Lunch

Tussen het ochtend- en middagprogramma serveren wij een welverzorgde lunch. We bieden onze cursisten verschillende opties aan om iedereen van een goede lunch te voorzien. In de gezamenlijke ruimte is het mogelijk om een potje darten of tafelvoetbal te spelen.

Middagprogramma

In de theoriecursus zal er aandacht worden besteed aan het werken met een digitale tachograaf. Je leert in deze opleiding de werking en bediening van de digitale tachograaf. Door middel van veel praktijkoefeningen ga je aan de slag met de digitale tachograaf. De wettelijke kaders en implicaties van de digitale tachograaf, communicatie- en houdingsaspecten maken tevens onderdeel uit van de opleiding.

Tevredenheid
i
We hebben nog niet genoeg beoordelingen van deze specifieke opleiding. Dit is hoe leerlingen gemiddeld de opleidingen bij Nederveen beoordelen.
1158 leerlingen beoordelen deze opleiding met een 8.7
Opleiding
Bij Nederveen
Inhoud
Toepasbaarheid
Docent
Lesmiddelen
Organisatie
Bereikbaarheid
Faciliteiten
Catering
Laatste beoordelingen van Nederveen
10
Nemen de tijdvoor hun leerlingen
Positief
5 augustus 2022
Jacob, Krimpen aan de lek
10
Super Rijschool met gemotiveerd personeel
kundige instructeurs, goede sfeer en mooi materiaal om mee te lessen.
4 augustus 2022
Anton, Hendrik-Ido-Ambacht
10
Fijne rijschool
Nederveen komt lekker ongedwongen over mooi materiaal instructeur komt zeer kundig over en zorgt tevens voor een gezellige sfeer je zit tenslotte toch 2x4 uur naast elkaar ik zeg top
3 augustus 2022
Henri, Zwijndrecht
Bekijk alle beoordelingen
Veelgestelde vragen
Corona maatregelen
Algemene voorwaarden
Laden/Lossen, Rijden/Rusten
Is het gebruik van mondkapjes nog verplicht?

Het gebruik van mondkapjes is vanaf 25-02-2022 niet meer verplicht.

Hoe worden klassikale bijeenkomsten georganiseerd?

Vanaf 25-02-2022 zijn de meeste maatregelen die betrekking hebben op klassikale bijeenkomsten geschrapt. Dit betekent dat er geen 1,5 meter afstand meer gehouden hoeft te worden en dat het dragen van een mondkapje niet meer verplicht is. Verder is er ook geen limiet meer op de hoeveelheid mensen die een lokaal mogen betreden. Bij Nederveen blijven we wel de basis maatregelen hanteren en zal er dus de mogelijkheid zijn om de handen te desinfecteren. Verder vragen we iedereen om regelmatig de handen te wassen, geen handen te schudden en te niezen in de elleboog.

Wat zijn de huidige maatregelen?

Vanaf 25 februari 2022 is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar, ook is daarbij het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Het dragen van een mondkapje is alleen nog verplicht in het OV dus let hierop als je met het openbaar vervoer moet reizen. Verder hanteren we nog wel de basis regels zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en niezen in de elleboog.

Heb ik de coronacheck app nodig?

Nee, je hebt de coronacheck app niet nodig om bij Nederveen binnen te komen.