Dé opleider voor logistiek Nederland
Menu
Inloggen

Covid-19 maatregelen

Op deze pagina lees je al het laatste nieuws omtrent Covid-19. Bij vragen of opmerkingen kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Basismaatregelen

Bij het organiseren en geven van rijopleidingen, nascholing- en veiligheidstrainingen volgen wij de richtlijnen van de rijksoverheid. Voor meer achtergrondinformatie verwijzen wij je naar de speciaal op het coronavirus gerichte website van de rijksoverheid. De basismaatregelen die wij hanteren zijn:

In de communicatie voorafgaand en tijdens jouw opleiding of trainingen attenderen wij je via verschillende manieren extra op deze basismaatregelen. Zo zijn op onze opleidingslocatie de basismaatregelen herhaaldelijk en duidelijk zichtbaar en worden die ondersteund met fysieke signaleringen, aanpassingen en gewijzigde (lokaal)indelingen. De benodigde materialen zoals handgel, schoonmaakdoekjes en handschoenen zijn voldoende aanwezig op de opleidingslocatie en in de voertuigen. De mondkapjes zijn niet verplicht wel vragen wij aan onze gasten om voldoende afstand van elkaar te houden i.v.m. eventuele gezondheidsredenen, te letten op persoonlijke hygiëne en het niezen in de elleboog.

Actuele maatregelen

Corona update 18-01-2023 Op dit moment zijn er geen corona maatregelen, wel vragen we je om op je eigen gezondheid te letten.

Corona update 18-02-2022: Afgelopen vrijdag is er weer een nieuwe persconferentie geweest waarbij de volgende maatregelen worden versoepeld vanaf 25-02-2022. Vanaf vrijdag 25 februari is het niet meer verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar ook is daarbij het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Het dragen van een mondkapje is alleen nog verplicht in het OV dus let hierop als je met het openbaar vervoer moet reizen. Verder hanteren we nog wel de basis regels zoals regelmatig handen wassen, geen handen schudden en niezen in de elleboog. ​​​​

Maatregelen CBR

Door het CBR zijn eveneens maatregelen genomen hoe zij omgaan met het coronavirus. De actuele informatie over de maatregelen van het CBR vind je via deze website van het CBR. De meest gestelde vragen over de maatregelen vind je via deze website van het CBR. Enkele van de onderwerpen met meest gestelde vragen die daar beantwoord worden zijn:

Minder strenge regels quarantaine

Was u bij iemand met corona? En heeft u geen klachten? U hoeft niet meer thuis te blijven als u:

17 jaar of jonger bent en op school zit of studeert; een week geleden de boosterprik kreeg; of in de afgelopen 8 weken corona kreeg. En weer beter bent. Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest. Is die positief? Maak een testafspraak bij de GGD.

Andere regels

De belangrijkste andere boodschap is en blijft dat we ons allen moeten houden aan de basisregels:

Houd voldoende afstand; Draag een mondkapje waar dat gevraagd wordt; let op de persoonlijke hygiëne; Werk thuis waar het kan.